H12-Media Dot Com Untuk Blogger Menjana Pendapatan Masyuk! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, January 31, 2014

H12-Media Dot Com Untuk Blogger Menjana Pendapatan Masyuk!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

H12-Media Dot Com Untuk Blogger Menjana Pendapatan Masyuk! | Muja tak sangka, selain daripada syarikat pengiklanan N ni, banyak lagi tempat kita boleh menjana pendapatan dengan blog walaupun kita bermula dengan blog sebagai satu hobi di masa lapang semata-mata.

Muja pun baru diberitahu oleh Pencuri Movie yang suka berkongsi ni walaupun suka mencuri. Kah3. Alhamdulillah, kawan blogger yang Muja kenali sangat menyenangkan hatiku ini. Malah ada yang lebih disenangi daripada mereka yang ada di alam realiti.

Hari tu Muja ajak korang join Geniee SSP yang memang dijamin bukan scam oleh Encik Titan. Kali ni Muja nak ajak pula korang menjoinkan diri dalam komuniti H12 Media Dot Com . Wah, macam tak pernah dengar je kan? Jangan risau. Ni korang nak berkenalan dengan beliau la nih.

syarikat pengiklanan untuk blogger, jana pendapatan dengan blogging, h12 media

Kecik ja logonya tapi earning dia bagi kat kita memang besar. Kecil-kecil cili padi. Jangan risau. Iklan dorang sentiasa berlegar-legar di blog Muja. Impression sentiasa meningkat. Rasa teruja sangat. Acah-acah retis gituuu. Kah3

Bagaimana H12 Media Dot Com berfungsi?


Kekerapan Kemaskini Laporan Di H12

Laporan untuk impression, klik dan sebagainya akan dikemaskini setiap jam di bahagian Report dan setiap 24 jam untuk Graf. Cepat bukan? Kita boleh sentiasa mengetahui perkembangan pendapatan dari blog kita. Mestilah teruja tengok earning meningkat manjang kan. Hehehe.

Jenis Iklan Yang Dipaparkan Di Blog

Iklan yang dipaparkan adalah mengikut kesesuaian blog mengikut sistem automatik. Sebelum terima permohonan menjadi publisher mereka, blog kita sudah diperiksa. Jadi, jangan risau. Kalau ada yang tidak disenangi, boleh email. Kalau tak sesuai, buang. Habis cerita.

Nilai CPM Atau Satu Klik

Nilai setiap CPM dan CPC di H12 Media adalah tidak tetap. Tak perlu orang klik dulu baru dapat earning macam 8Share. Ia bergantung kepada traffik, kadar klik dan sebagainya. Kerja kita adalah berusaha menaikkan prestasi blog kita. Usahakan biar pendapatan meningkat tanpa henti. Penting!

Perhubungan H12 Media Dengan Para Publisher

Biasalah. Medium utama adalah email. Mula-mula Muja hantar borang aplikasi H12 Media, Muja ingat susah macam adsense and masa yang diambil untuk respon adalah lama. Malam semalam sent, malam semalam juga dibalas. Kejap saja blog Muja diapprove. Padahal blog biasa-biasa saja.

Pastu Muja tambah lagi blog Inggeris Muja yang memang tak de yang kenal pun lagi ni, diapprove juga. Memang tak memilih. Then bila Muja generate banner, gagal buat sementara. Muja email dorang. Kejap je dapat balasan. Terus boleh generate. Pantas dan cekap berbanding penantianku mendapat balasan email dari syarikat N suatu ketika dahulu. -_-

Bukti Pembayaran H12 Media Dot Com Dari Blogger Yang Menggunakan H12 Media


syarikat pengiklanan untuk blogger, jana pendapatan sebagai blogger, h12 media
Contoh Referral H12 Media Dot Com

syarikat pengiklanan untuk blogger, h12 media, bukti bayaran h12, jana pendapatan dengan blogging
Contoh Pembayaran Yang Dibuat

syarikat pengiklanan untuk blogger, h12 media, jana pendapatan dengan blogging
Contoh Website Yang Di-ban

syarikat pengiklanan untuk blogger, jana pendapatan dengan blogging, h12 media
Pendapatan Dari H12 Media Dot Com Yang Sangat Masyuk
Jangan tunggu lagi. Cepat daftar dengan H12 Media Dot Com dengan mengklik link di bawah -

LINK DAFTAR H12 MEDIA DI SINI. ((------- Klik


Sertai H12 Media untuk pendapatan melalui blog yang pastinya masyuk. Makin cepat daftar makin banyak pendapatan yang korang akan dapat.

Jangan biarkan blog kita wujud tanpa memberi pulangan apa-apa dan hanya diperguna oleh syarikat pengiklanan yang berat sebelah dan memikirkan diri mereka semata-mata.

Tumpang blog kita sewenang-wenangnya. Bayar tidak. Earning berjanggut beruban baru dapat. Tu pun sekitar RM4. Blog kita, usaha kita. Jangan biar mereka ambil kesempatan.

Jangan jadi blogger yang teraniaya!

Pastinya perkara menunggu buah yang tak gugur tak terjadi dengan H12. Muja dah cuba. Memang masyuk. Korang tidak akan menyesal menjadi publisher bagi H12 Media apabila melihat pendapatan yang lumayan hari-hari.

Happy blogging. Happy earning. Toodles. :D

34 comments:

  1. Replies
    1. mintak tuan punya belanja.. aku pun baru nak try ni.. huhuhuu

      Delete
  2. Replies
    1. kaya menda.. ni mesti tak baca betul betul.. mencik!

      Delete
  3. iklan ni mesti bersaing dgn nuffnang kan? mesti nanti status glitterati tu dh jd non kn ? #eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy dh berzaman tak guna nuff di blog ni. ltak di blog stu lg tu pn sbb rugi duit yg sedia ada.. nk cukupkan rm50 and memblahkan diri dri nuff.. huhuu

      Delete
  4. masyuk ni muja...nnt bleh belanja makan etok..hahaha

    ReplyDelete
  5. muja.. mcm mne nk buat payment eh? xtau la. T_T

    ReplyDelete
  6. waaaa...nak mencuba juga lah. jeles i ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? muja pong jelez gak,, join jangan tak join,, hehehe

      Delete
  7. nak choba la.. tgk dia approved ke tak..hahaha

    ReplyDelete
  8. cmne nak verify website ye? dah try tp x bjaya..huhu

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. kan,, nad pun jangan la lepaskan peluang ni :D

      Delete
  10. kalo h12 rival nuffnang, makna nyer kalo letak kat blog yg ada nuffnang, hilang la status glitterati kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup,, alaaa,, tak penting dah gliterati tu,, muja bertahun gliterati,, tak jugak datang cpuv adnya :'(

      Delete
  11. wah ! nk cuba..thanks for sharing

    ReplyDelete
  12. Cik muja...website yang suspended tu apa ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. website yang di-ban oleh h12,,, maksudnya,, tak leh guna h12 dah sebab melanggar syarat2,,

      Delete
  13. itu semua bukti pembayaran ke paypal kamu ya?

    ReplyDelete
  14. hai blogger. nak tanya, sy juga salah seorang yang dh daftar h12 media ni. cuma saya ada sedikit blur tentang pembayaran. sy guna paypal. tempoh proses 24jam and then dpt email jumlah payment yang saya buat sudah credit dalam akaun paypal. sy pun pergilah cek akaun paypal memang ada dan status payment completed. so, saya tdk berapa faham di sni. bilakah amount payment itu akan masuk ke akaun bank saya dan saya boleh withdraw money tersebut?? huhuhuu. sy harap awak dapat tolong sy. TQ sgt2.

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum. Sebaiknya Cik Muja jelaskan pula cara mendaftar di H12 secara terperinci =)

    ReplyDelete
  16. masih ada ga prodak nya,, maaf aq baru hadir nihhh

    ReplyDelete