Lirik Lagu Sandiwara Cinta oleh Republik - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, January 15, 2014

Lirik Lagu Sandiwara Cinta oleh Republik


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

Lirik Lagu Sandiwara Cinta Oleh Republik | Berdebarnya rasa sebab malam ni Muja akan menyanyikan lagu Sandiwara Cinta yang dipopularkan oleh band Republik dari Indonesia dan sementara azan Asar Muja taip entry ni menyedari yang Muja baru nak berlatih sekarang ni. Kah3

Muja hanya redha apa saja yang nak jadi malam ni. Alah, bebudak asrama je yang dengar, tapi sapalah yang tak kena stage fright bila dok atas pentas dan semua mata tertumpu kat kita. Adooi. Doakan Muja pergi dan balik dengan selamat k. Jangan doakan tetiba hilang suara lak. T_T

Sebelum Muja pergi, Muja dengan bangga je menyediakan lagu yang Muja taip sambil dengar lagu. Tak copy ye. Sila dengar lagu yang popular angkara Super Spontan ni. Menikam jiwa sungguh. Kalau nak lagi feeling tengok video klip dia. Tetiba rasa geram yang amat kat perempuan tuh! :@

Sandiwara Cinta, lirik lagu sandiwara cinta, republik, lirik lagu republik, sad girl, perempuan sedih
Sesuai pulak gambar ni dengan lagu Sandiwara Cinta ni. :'(

Aku tahu ini semua tak adil
Aku tahu ini sudah terjadi
Mahu bilang apa aku pun tak sanggup
Air mata pun tak lagi mahu menetes

Alasannya sering kali kudengar
Alasannnya sering kali kau ucap
Kau dengannya seakan ku tak tahu
Sandiwara apa yang telah kau lakukan
Kepadaku

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda 
Jika nanti aku yang harus pergi
Kuterima walau sakit hati

Mungkin ini jalan yang engkau mahu
Mungkin ini jalan yang kau inginkan
Kau dengannya seakan ku tak tahu
Sandiwara apa cerita apa
Aku tahu

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi 
Kuterima walau sakit hati

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi 
Kuterima walau sakit hati
Kuterima walau sakit hati

Muja juga nak tujukan lagu ni untuk ex Muja yang dah buat perkara sebijik macam pompuan dalam video klip lagu Sandiwara Cinta ni dan semua yang melakukannya. Sedarlah, perbuatan menyakitkan hati orang yang sayangkan kita adalah perkara yang sangat keji dan kejam.

Anda buat? Sila terasa. Kbai. :P

join 8Share here :D
join Churp2 Here :D

14 comments: