Alfalfa Shaklee Harga Promosi Di D'Sini Shaklee Store, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, January 14, 2014

Alfalfa Shaklee Harga Promosi Di D'Sini Shaklee Store,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

Alfalfa Shaklee Harga Promosi Di D'Sini Shaklee Store | Muja rasa semua dah tahu yang walaupun Muja bukanlah ahli Shaklee tapi Muja memang pengguna Shaklee. 2 produk Shaklee yang Muja guna adalah Lecithin Shaklee dan Alfalfa Shaklee. Muja ni dalam proses menurunkan berat badan sebenarnya. Ehemmm.

Muja mula risau pasal berat badan dan start ambil Lecithin Shaklee masa berat Muja naik 8kg. Muja syak gara-gara makan Aura White. Tapi manalah tahu Muja memang main bedal makan masa tu. Wallahua'lam. Yang pasti, macam mana boleh naik sampai 8kg dalam few weeks ter.. :'(

Sepanjang Muja guna produk Shaklee, memang boleh cakap ngan yakin yang produk Shaklee sangat bagus. Daripada Muja mula-mula guna Lecithin Shaklee dan diikuti dengan gabungan Lecithin dengan Alfalfa, Muja dah turun 5kg.

5kg dalam tempoh Muja guna ni kira sikit je sebab Muja yang tak berapa berdisiplin. Berat turun perlahan lahan. Tak drastik. Drastik sangat pun bahaya tau. Korang bayangkanlah kalau Muja disiplin? Fuuh. Dah boleh ganti Carmen Soo kot. ^^

D'Sini Shaklee Store. 

Online shop yang dimiliki oleh Shaklee Independent Distributor, Cik Wahafizah binti Wahab, kawan Muja sendiri. Sekelas dengan Muja. Muja kenal sangat. Sangat komited dalam melakukan sesuatu. Insya Allah, berurusan dengan beliau takkan mendatangkan kesesalan. Gitteww...

promosi Alfalfa Shaklee, Alfalfa Shaklee, Alfalfa, Shaklee, pengedar Shaklee

Fizah baru je join Shaklee dalam musim cuti sekolah yang lepas dan alhamdulillah usahanya yang dilakukan sekarang membuahkan hasil. Kalau korang nak join Shaklee pun boleh hubungi Cik Fizah. Insya Allah, layanan five star akan diberikan. Pandai-pandailah korang kautim dengan beliau.

testimoni pengedar Shaklee, pengedar Shaklee, Shaklee, Alfalfa Shaklee, Shaklee Alfalfa

Hari ni Muja ada berita baik untuk korang yang baru nak bermula dengan Shaklee dan yang sudah lama berShaklee. Tolong jangan lepaskan promosi ini terutamanya bagi pengguna tegar Alfalfa Shaklee. Ini masanya untuk korang beli Alfalfa Shaklee untuk bekalan mendatang sebabnya,

D'Sini Shaklee Store sekarang tengah mengadakan promosi hebat untuk Alfalfa Shaklee!


Dapat rasakan tak betapa terujanya Muja? Muja memang suka sangat kalau benda yang memang Muja selalu guna dijual dengan harga promosi sebab masa ni la Muja boleh beli banyak-banyak terus dan berjimat. 

Potongan pulak bukan sikit. Tak main la sen sen. Sampai beringgit-ringgit. Kalau minyak naik 20 sen pun kita mengamuk, apa salahnya kita teruja bila harga turun menjunam macam ni kan? :)
promosi Alfalfa Shaklee, Alfalfa Shaklee, Shaklee Alfalfa, pengedar Shaklee

Kebaikan Alfalfa Shaklee:

Melegakan sembelit
Mengurangkan bau badan
Membuang toksin (Detoksifikasi)
Mengurangkan keputihan
Mengetatkan Miss V
Mengelakkan gout
Membanyakkan susu badan bagi ibu mengandung
Mengempiskan perut
Berita tak baiknya pulak adalah promosi Alfalfa Shaklee ni tinggal lagi 2 minggu sahaja lagi dan akan berakhir pada 31 Januari 2014. Satu lagi masalah besar yang korang mungkin hadapi adalah produk ni mudah sangat sold out. Ramai yang suka bila berat badan dorang turun. Muja pun suka. 

Jadi korang yang berminat memang tak boleh tunggu lama untuk dapatkan produk hebat dari Shaklee.  Pernah Muja tengok kawan Muja macam hape je kalau Shaklee sold out. Kesian. Kah3

Selain Alfalfa Shaklee, korang juga boleh dapatkan semua produk Shaklee dari D'Sini Shaklee Store. Beli satu produk boleh, beli set bajet pun boleh, beli ikut keperluan diri sendiri pun boleh. Yang tak boleh adalah melepaskan peluang untuk dapatkannya dengan harga yang lebih murah dari tempat lain. Tak boleh sebab memang rugi. Kih3

Alfalfa, Shaklee, Alfalfa Shaklee, Shaklee Alfalfa, pengedar Shaklee, testimoni pengguna Shaklee,

Ternyata bukan Muja sahaja yang sudah merasai kehebatan produk Shaklee ni. Orang lain pun sama. Cer tengok kat bawah ni. Testimoni daripada pengguna produk Shaklee. Produk Shaklee ni sudah bermula dari tahun 1956 lagi ni. Betapa mereka sangat berpengalaman dan sudah mendapat kepercayaan orang ramai zaman berzaman.

testimoni Vitamin C Shaklee, vitamin c shaklee, alfalfa shaklee

testimoni set berpantang shaklee, testimoni alfalfa shaklee, promosi alfalfa shaklee, alfalfa shaklee

alfalfa shaklee, testimoni zinc complex shaklee, testimoni alfalfa shaklee

Kepada mereka yang berminat untuk mendapatkan produk Shaklee terutamanya Alfalfa Shaklee yang sedang dijual dengan harga promosi ni, bolehlah mengklik link di bawah.

Facebook Wahafizah : 
Fanpage D'Sini Shaklee Store:

Atau boleh juga menghubungi melalui
Email : fizah5454[at]yahoo.com.my
No telefon: 0136490360
Semoga pengalaman baik Muja dengan Shaklee pun berlaku juga kepada korang semua. Kulit muka Muja pun makin ok sebenarnya lepas bershaklee. Sambil berusaha sambil kita berdoa. Lagi afdal dan mujarab. Insya Allah. :D

Wassalaam.

6 comments:

  1. ramai juga kawan2 akak yg dah jadi ahli shaklee...akak pun pengguna shaklee..tapi sekadar pengguna je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan,, rugi je tak jadi ahli kalau pengguna tegar,, join la,, dapat beli harga murah,, :D

      Delete
  2. akak pengguna shaklee...
    tapi x masuk ahli...guna id kawan ja...

    ReplyDelete
  3. shaklee mmg tgh hangat di pasaran skrg ni..weeee :)

    ReplyDelete
  4. Sis Mujadafewa masih buat biz Shaklee ke?
    Ada blog mmg senang buat biz Shaklee apatah lagi blog strong camni

    ReplyDelete