Review Bedak Arab Kokuryu Yang Terbaik! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, January 08, 2014

Review Bedak Arab Kokuryu Yang Terbaik!


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

Setelah sekian lama berjanji, akhirnya hari ni baru terasa nak up pasal keohseman bedak arab kokuryu yang tersangat awesome ni.

Sorry sangat sebab lambat dan memang tak de mood sangat before this. Time ada banyak masa tu la tak de mood, sekarang dah start busy kat ipg ni barulah mood nak ada. Choiii

Ok. Sambung review. Konklusi Muja pasal bedak arab kokuryu. Sangat recommended. Sangat amat recommended. Nampak tak muka Muja bersungguh ni????

bedak arab kokuryu, review pengguna bedak arab, review bedak arab kokuryu

Sangat Memuaskan! Terbaik! Untuk lebih info korang boleh klik - Kebaikan Bedak Arab Kokuryu

Kenapa? Sebab memang terbukti. Bila Muja dah buat entry review Vitamin Pahang Pharmacy ni, semua orang dah tahu la betapa horrornya kulit Muja suatu ketika dulu kan? Masih ada parut-parut warisan jerawat yang berketul-ketul time hormon aktif dulu.

Tapi kenapa Muja masih boleh berdiri dengan penuh keyakinan walaupun orang kata bila muka berjerawat keyakinan diri turun? Sebabnya, sementara menunggu kulit Muja baik, memang bedak arab kokuryu membantu Muja untuk menyembunyikan mereka. 

Sambil dia sembunyikan, sambil dia merawat. Haa. Tak percaya? Tengok nih.

review bedak arab kokuryu, bedak arab terbaik, bedak arab ubat jerawat
Bedak arab dah cover segala cacat cela. Terima kasih Bedak Arab. T_T

bedak arab, review bedak arab, review pengguna bedak arab
Sorry. Agak sememeh. Berpeluh peluh time ni, tapi tak berkeping-keping. Muka jadi pink. Tak pucat. Setuju?
Masa ni berjerawat teruk lagi. Serius. Sekarang pun masih lagi ada peninggalan jerawat tapi bedak arab cover banyak. Tak delah rendah diri sangat nak berdepan dengan segala manusia. 

Manusia suka menghukum. Sebab tu lah kita perlukan sesuatu yang boleh buat kita berdiri dengan yakin dalam khalayak. Bukanlah kita tak bersyukur dengan apa yang ada pada kita, tapi kita jaga sebab kita sayanglah. Tak gitu?

Yang Muja lagi suka tentang Bedak Arab Kokuryu ni, dia tak sememeh macam bedak lain dalam keadaan berpeluh. Semua berkerak, berkeping-keping bila berpeluh. 

Malah, makin berpeluh makin cantik. Makin natural. Tak pucat. Jadi merah jambu gitu. Tak mencair dan terus hilang macam segala jenis bedak yang Muja pernah guna sebelum ni.

Muja tak dibayar pun untuk benda ni, tapi kalau ada yang nak dapatkan boleh pm Muja kat Facebook Muja.

Toodles. Wassalaam. :D

5 comments:

  1. lepas nie boleh la akak try nie...hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila kak.. memang best.. kalau orang yang dah flawless.. lagilah bagus.. huhuuu

      Delete
  2. klau muka berpeluh , lg pinkish muka sbab kesan bedak arab .. nmpak cntik sgt :D huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa,, asalkan tak berketul-ketul,, muja dah suka banyak dah,, huhuu

      Delete
  3. Hai..ifah pun pakai bedak arab kokuryu ni..sangat puas hati..kesan dia mmg nampak cantik kat kulit muka..yang penting tak perlu dah pakai krim bila pakai bedak ni kan?
    jom singgah blog ifah :)
    http://lovepinkylife.blogspot.com/2014/01/first-entry-2014-untuk-kecantikkan-dan.html

    ReplyDelete