Komisen Pertama Dari H12 Media - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, February 08, 2014

Komisen Pertama Dari H12 Media

Komisen Pertama Dari H12 Media | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Mujas sebenarnya baru dapat komisen pertama dari affiliated account yang baru dapat bayaran dari H12 Media.

Terkejut juga sebab Muja memang baru pertama kali dapat. Tak tahu pun sebenarnya. Nanti dah beranak, bolehlah shopping online dengan diskaun :D

komisen pertama dari h12 media, syarikat pengiklanan untuk blogger, pendapatan blogger
Komisen Pertama Dari Affiliated Publisher Dari H12 Media

Apabila publisher yang mendaftar dengan H12 Media dengan referral link kita dibayar oleh H12 Media, kita pun dibayar komisen mengikut rate publisher tersebut. Bestkan?

Jadi, H12 Media bukan hanya membayar dengan dengan jumlah impression dan jumlah klik sahaja. Selain H12 Media, Geniee SSP pun ada. Masyuk jugak.

Kalau blog picisan Muja boleh dapat earning berterusan walaupun sedikit-sedikit, blog korang yang havoc mesti lagi masyuk punyalah. Jangan tunggu lagi untuk bersama-sama dalam H12 Media.

Jangan jadi blogger teraniaya dengan syarikat pengiklanan yang berat sebelah dan tidak membayar para publishernya. Kita lak terhegeh-hegeh setia tanpa dapat apa-apa. Tak sedih ke?

Klik DI SINI untuk lebih info tentang H12 Media atau DI SINI untuk terus mendaftar sebagai publisher H12 Media. :D


9 comments:

  1. WOW...permulaan yang bagus...lepas nie dapat lah lagikan muja..

    ReplyDelete
  2. Terbaik lah... harap dishare ye..hehe..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...kelmarin pun dapat gak komisen dari h12 media...

    ReplyDelete
  4. Wah !!! Best nyaa... congratss mujaa.. ok seriously this is 1st tym zara dgr. Nnti zara search.. nk jgk income smpingan !! ^^

    ReplyDelete
  5. dah bertukar ke H12 Media jugak.
    duk tunggu nuff sampai ke tua duit duk tang tu jugak..haha

    ReplyDelete
  6. baru try h12 media nih, slow2 je naiknya... hehe

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Moga bertambah2 rezeki muja nanti.. :)

    ReplyDelete
  8. orang kuat advertorial ni..hehee

    ReplyDelete