Puasa Update Status - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, February 28, 2014

Puasa Update Status

Puasa Update Status | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Akhirnya hari ini aku terupdate status sebab terlupa yang aku tengah ber'puasa status' gara-gara Miss Ellie yang bagi aku hukuman sebab aku like status beliau yang tertulis ''No toilet roll, goodbye socks". Lepas like, terus Ellie pm aku kat fb,

Mula-mula tak faham. Baca dua tiga kali baru paham. Kah3

So aku pilih untuk update status di bawah ni.:

Lawak gak main benda gini. Kah3

Lepas dah update barulah teringat yang hari ni hari last aku berpuasa. Patutnya esok barulah aku boleh update. Maka tak berjaya juga aku habiskan cabaran seminggu tanpa status facebook. Sempat 6 hari je. Hebat dah tu kot. Agagaga.

Tapi aku tak de pun suruh orang yang like status tu untuk buat macam aku. Kemalasan melanda. Bagus juga kot cara ini. Sambil main-main di Facebook, sambil kita menyebarkan amaran untuk barah kanser payudara. Nampak kecil, tapi better than tak de apa-apa kan?

Aku pun tak tahu kenapa aku restrained jari jemari ni untuk update status. Tak de pun yang sedar kot. Mungkin sebab aku tahu sepanjang minggu tu, kalau aku update, aku hanya akan memalukan diri sendiri sebab banyak sungguh masalah minggu lepas.

Everything seems to go well now. Bad times have passed I hope. I miss my boy. Eh. Terima kasih korang sudi baca sampai sini. Entry tak berguna sesen dari aku. Kah3

8 comments:

  1. patut la jarang nampak update status..hehe
    bape lama kena puasa tahan update ne??

    ReplyDelete
    Replies
    1. sepatutnya seminggu tapi tuang sehari,,, haha

      Delete
  2. hahahaha.. mcm2 laaa muja ni.. ada pulak bpuasa statuss.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja,, nak tengok ada tak yang rindu,, nampak macam tak de je,, huhuu

      Delete
  3. hahaha..tahan lagi puasa..hehhee..tak kaan tahan punyer..tapi 6 hari kira ok la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. jenjarang kita kena challenge ourselves.. hee

      Delete
  4. laaa...rugi tak update fb hehehehe :p

    ReplyDelete