Photoshoot Pre-Raya 2014 La Kononnya - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, July 25, 2014

Photoshoot Pre-Raya 2014 La Kononnya

Photoshoot Pre-Raya 2014 La Kononnya | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Sejak mobile data Celcom buat problem yang berterusan di kawasan Pengkalan Chepa, aktiviti blogging aku pun memang sangat terbantut.

Sedih juga tapi, what can I do except to just accept?? :'(

Tu alasan pertama. Ada je wifi semput ipg yang aku kena gi bilik tivi dulu baru laju sikit. So, alasan kedua sudah semestinya sebab kekeringan idea untuk aku update. Aku rasa semester 4 ni is better for me but as things become better, lesser misery, lesser things to talk about on my blog.

Macam tu la kot. Hmmm..

Untuk mengelakkan kebasian blog aku ni, haaahh. Amik la beberapa keping gambar yang ditembak the last day before raya kat IPGKKB kesayangan aku nih. Kegilaan mengambil gambar makin menebal apabila few of us dah ada DSLR sekarang and of course la tak termasuk aku.

Aku ada compact camera Olympus tu je. Okay la tuu.. T_T





Melihatkan photoshoot kami yang diserikan dengan senyuman, yang nampak gembira, rasa macam tak wujud je masalah harian yang kami semua hadapi. Kesimpulannya, ambil gambar. Tunjuk kat orang lain. Everything will be okay. Toodles. Wassalaam.



5 comments:

  1. Amboi semua..senyum sampai ke telinga. Huhu.. :D dalam ramai2 tu, ana kenal k.Muja sorang je. Hihi

    ReplyDelete
  2. wahh,.siap ado photoshoot lagi

    ReplyDelete
  3. seronoknyaa!!
    lama dah tak shoot ramai2.. rinduuuuuuu !

    ReplyDelete
  4. Suka snap gambar high angle macam gambar no 2 tu... :)

    ReplyDelete
  5. Its nice to have gathering and post on your blog to have great memories with smile.

    ReplyDelete