Beli Tudung Labuh dan Niqab Murah di Niqab's Collection - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, September 11, 2014

Beli Tudung Labuh dan Niqab Murah di Niqab's Collection

butik niqab collection, beli tudung labuh, niqab murah, niqab online, tudung labuh online

Beli Tudung Labuh Dan Niqab Murah- Niqab's Collection | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Walaupun aku masih bertudung biasa yakni tidak bertudung labuh atau berpurdah, terpanggil pulak untuk mereview satu page untuk korang dapatkan niqab secara online. Aku tengok ramai lak kawan kat facebook tu mula berjinak-jinak dengan niqab ni. Semakin ramai yang sedar kepentingan menutup aurat dengan sempurna. Irene Nadia pun dah bertudung labuh sekarang. Huuu

Niqab's Collection- Beli Tudung Labuh dan Niqab


Niqab's Collection menerima tempahan niqab secara runcit dan borong termasuklah niqab harian, niqab perkahwinan, tudung/shawl labuh. Mereka kan pembekal niqab dan tudung labuh. So, for those yang tercari-cari online shop yang menjual tudung labuh dan niqab, mohon dapatkan kat sini ok sebab memang berbaloi-baloi. :D

Niqab's Collection- Pelbagai Pilihan Tudung Labuh Dan Niqab


Selalunya kita tengok, tudung labuh dengan niqab mesti nak kena warna hitam. Tak pun krim. Tapi kat Niqab's Collection, korang boleh pilih niqab daripada pelbagai warna. Banyak design yang cantik-cantik jugak. Pilih je mana korang suka. Tak payah fikir banyak pun sebab memang tidak jarang, selesa dan berkualiti. Dijamin itu. :D

tudung labuh, niqab murah, niqab collection, butik niqab collection, niqab online, tudung labuh online

tudung labuh, niqab murah, niqab collection, beli niqab online, beli tudung labuh, tudung labuh online
Niqab Full DD- sesuai untuk mereka yang sukakan niqab yang basic.

tudung labuh, niqab murah, niqab collection, niqab online, tudung labuh online
Niqab Visor Layer DD- niqab dengan hidden eye

tudung labuh online, niqab murah, tudung labuh murah, niqab collection, niqab online, beli tudung labuh online
Bawal Delfina Set Purdah- set tudung labuh dengan niqab 

tudung labuh online, niqab online, niqab collection, tudung labuh murah, niqab murah
Khimar Azalea 2 Layer- tudung extra labuh (khimar dengan pelbagai pilihan warna)

Niqab's Collection- Mafla #SupportGaza Pun Ada


Selain tudung labuh dan niqab, Niqab's Collection turut menjual mafla Support Gaza untuk menunjukkan sokongan yang tidak berbelah bagi terhadap negara Islam Palestin dan di seluruh dunia yang teraniaya. Insya Allah, usaha kita yang sedikit ni memberi manfaat yang banyak di dunia dan di akhirat. Amiin

mafla palestin, mafla syria, tudung labuh online, purdah online, niqab online, support gaza
 Mafla Free Gaza di Niqab's Collection.
mafla sokong palestin, niqabs collection, tudung labuh online, purdah online
Mafla Free Palestin di Niqab's Collection

Niqab's Collection - Testimoni Pelanggan


Sekali lagi nak gitau korang. Di Niqab's Collection ni korang tak perlu risau pasal kualiti kain, kekemasan jahitan, ketebalan kain, keselesaan rekaan sebabnya insya Allah, korang akan berpuas hati dengan niqab yang dibeli macam pelanggan-pelanggan di bawah ni. Dorang pun sukakan koleksi niqab di Niqab's Collection. Siap berbahagia lagi dapat niqab yang selesa, cantik dan murah. Huhuuu

Suka betul Aisya dengan Azizah ni bila dapat niqab cantik dan selesa.

niqab's collection, tudung labuh, niqab, purdah
Dah rezeki Asma dapat al-Ma'thurat bila beli niqab. Untungla.. :D

Akak Cun pun dah makin fun bila happy dapat niqab baru. Hehehe







Niqab's Collection - Hubungi Puan Mas atau Encik Wan Sekarang! :D

Buat mereka yang dah lama berniqab atau baru nak mula berniqab, jangan segan, jangan lengah. Layari laman Niqab's Collection dan hubungi Niqab's Collection untuk tempahan. Jangan risau. Pemiliknya sangat peramah dan akan layan korang dengan baik. Insya Allah. :D

tudung labuh, niqab, purdah, beli purdah online, tutup aurat

Butik Niqab Collection
Nombor 2, Tingkat 1, Jalan Salak Baiduri,
Sepang, Selangor.

Whatsapp:
Puan Mas - 013 353 5206
Encik Wan - 019 616 7290

Email:
maswan494@gmail.com

Instagram:
@niqabmurah

Facebook:
Niqab's Collection
tudung labuh, niqab, purdah, niqab's collection, muja berniqab
Rupa aku apabila aku berniqab. Ok je. Lawa je. Huhuu.

Ps- Kalaulah aku ditakdirkan bertudung labuh suatu hari nanti... Insya Allah. :D

9 comments:

  1. Ana ade dapat kad niqab's collection masa malam cinta Allah dan Rasul kat Putrajaya. Mmg cantik2 pun niqab dia.

    Kak Muja pakailah niqab mase nikah nanti. Mesti comel. Hehe. Cadangkan je. Lai lai lai~

    ReplyDelete
  2. Sye nk beli niqab lh...bru bljr nk berniqab

    ReplyDelete
  3. Khimar azalea 2 layer tu berapa harganya?

    ReplyDelete