Dapat 2 Job Advertorial Lepas Join Advertorial.My- Korang tak nak? Seriously? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, September 18, 2014

Dapat 2 Job Advertorial Lepas Join Advertorial.My- Korang tak nak? Seriously?

Dapat 2 Job Advertorial Lepas Join Advertorial.My | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Aku memang marah dengan diri sendiri sekarang. Sebabnya, di saat blog aku mula dapat perhatian para advertisers untuk beriklan, aku begitu malas sekali? Why ek? Mungkin sebab dia ni baru balik kelantan and now dia dah balik Johor dah.:'(

Ok, time to get back on track. Shoot. Beberapa minggu lepas, aku ada share ngan korang tentang advertorial.my dan seperti biasa timbullah persoalan-persoalan cliche seperti di bawah,

1. Like, betul ke ni.. Macam tak caye jek..
2. Dah pernah dapat bayaran ke tak ni.. Macam tak caye jek..
3. Soalan goes on and on.. Macam tak caye jek..

By the way, aku tak salahkan korang sebab aku sendiri pun macam tu jugak. Masa memula aku join and tekan submit untuk pengesahan pembayaran pun aku dah cakap pada diri sendiri,'O yeah, aku reda je kalau RM30 ni lesap begitu sahaja'.

Masa tu bayaran pendaftaran ada promosi. Sekarang, korang dah terlewat. Boleh tak aku cakap padan muka korang? Muahahaha. Sekarang, tempoh promosi dah habis tapi tu tak bermaksud korang dah terlambat k. Tempoh promo je dah habis, pendaftaran sentiasa terbuka luas untuk korang.

Korang tak leh tunggu promo akan datang kerana mungkin ia takkan datang. Yang tinggi kemungkinannya adalah, harga dia macam yang sekarang ni akan makin naik lagi. Tak ke orang yang rugi semakin bertambah rugi jadinya tu?

Aku tak sanggup. Siyes. So, don't waste your time budsss. For those yang masih ragu-ragu dengan kesahihan laman web ini dalam mendapatkan job pengiklanan untuk blog kita, aku sertakan bukti job yang aku dapat macam di bawah ni.


Advertorial.My, bukti advertorial.my bukan scam, dapatkan job advertorial, pendapatan untuk blogger
Baca entri DVD Rahsia Bisnes Di Rumah.
advertorial.my, job advertorial, pendapatan untuk blogger, pendapatan melalui internet
Product review akan datang. Sedang tunggu produk sampai. Hik3
 Setiap job untuk review produk ni aku dapat RM30. Tak sanggup nak amik mahal-mahal sebab aku tahu blog aku masih picisan dibandingkan dengan blog Broframestone ni. Mungkin akan naik kalau pagerank aku naik nanti. 

Tak perlu bayar apa-apa kepada pihak advertorial.my dah sebab pihak advertorial.my hanya tolong advertiser dapatkan khidmat blogger sahaja.  Lepas dorang dah send email melalui laman advertorial.my, kita dah boleh teruskan perhubungan menggunakan email rasmi dorang.

Even bila aku letak harga RM50 pun, tak bermakna korang tak leh up harga korang. Letak la berapa korang rasa sesuai dengan blog korang. Aku pun tak sangka advertisers sanggup bagi RM50 untuk aku tapi aku tahu kenapa dorang sanggup sekarang, sebab dorang dapat lebih daripada tu lagi. Ceh.

Bloggers are in demand sekarang. Advertisers selalu mencari-cari blogger berpotensi yang dapat mengiklankan produk dan servis dorang. Siapa blogger tu? Kekita ni la. Sampai bila nak tulis blog dengan sia-siap sedangkan penulisan kita di blog ni berharga. Fikir-fikirkanlah.

Aku harap lepas ni tak de dah yang tanya aku pasai kesahihan advertorial.my ni. Buat korang yang nak join, siyesly masih belum terlambat sebelum makin ramai blogger yang join which means makin banyak persaingan untuk dapatkan pengiklanan.

Klik Sini -----)) Daftar di Advertorial.MY

Ps- Dengan satu review produk, aku dah dapat balik bayaran pendaftaran hari tu. Korang bila lagi. Hehehe.


18 comments:

  1. seronoknya. tp tkda duit lagi nk transfer. adeh geramnya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. konon tak de.. padahal buat shopping kan.. hahaa

      Delete
  2. Takat ni ana belum lagi terbukak hati nak letak review kat blog. ^_^

    ReplyDelete
  3. Tanniahlah sudah mendapat job advertorial untuk ulasan produk. Buat yang terbaik. Peace yo.

    ReplyDelete
  4. Sangatlah masyuk bagi mereka yang berusaha.

    ReplyDelete
  5. kesimpulannya muja dah balik modal dan dah untung la ni ea... tahniah... tahniah

    ReplyDelete