Monday, October 13, 2014

Produk Minuman Kesihatan HKCC Di Nuqmans Collection

Edit Posted by with 3 comments
Produk Minuman Kesihatan HKCC Di Nuqmans Collections | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Penjagaan kesihatan memang penting untuk kita sekarang sebab kita bukan orang dulu-dulu, yang hidup dikelilingi makanan sihat je.

Sekarang? Boleh kata terpaksa makan berminyak, berlemak, bergula, bergaram tinggi sebab kita dikelilingi makan sebegitu. Sejak ada Encik Tunang yang sangat concerm pasal kesihatan dan pemakanan, aku pun terikut sama. Yelah, kena belajar untuk adopt and adapt dengan pasangan.

Benda elokkan? Mula tu susah juga aku nak terima, tapi aku kena positif dan  start dari sekarang. Tengah pasang badan kan. Majlis dah tak lama. Kih3

Nak Zuriat atau Susu Badan Banyak? Nak Susut Badan Semasa Berpantang? Set Zuriat Kopi Susu HKCC Jawapannya!


Macam tak layak lagi nak punya keinginan macam ni tapi apa salahnya survey produk bagus awal-awal. Tak de la terhegeh-hegeh bila dah terlambat. Lagipun bukan golongan mama ngan papa je yang nak sihat, slim dan nak bertenaga. Golongan bakal mak-mak pun nak. Ahaks.

Antara produk yang buat aku kagum setakat ni mestilah produk HKCC, Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino. Yang buat aku percaya berlebihan dengan produk ni, penjualnya diwajibkan untuk menjadi penggunanya, so that penjualnya sendiri pun boleh menceritakan pengalaman sendiri.

Prinsip aku dengan HKCC dah sama. Great ain't it? :D

 produk hkcc, minuman kesihatan, set zuriat, nuqmans collections

Set Zuriat Produk HKCC ni sangat bagus untuk pasangan yang tengah berusaha mendapatkan anak. Set Zuriat  terdiri daripada 3 produk; Collagen Cappucino Plus Vit C for Men Health, Collagen Cappucino Plus Vit C dan Susu Kambing Bee Pollen.

Ada produk untuk si suami dan produk untuk isteri. Bukan tu je, ibu yang tengah menyusu badan pun boleh guna untuk pengeluaran susu yang baik sambil mengawal berat badan semasa berpantang. Multipurpose betul.

Yang paling aku suka, part rasa cappucino dia. Memang cappucino ni one of my favourites la. Sapa je yang tak suke dengan perisa cappucino kan? Sedap weh. Tak macam kebanyakan produk lain. Bab kebaikan ok dah, tapi bab rasa sangat failed. -_-

Collagen Cappucino Plus Vit C For Men Health


produk hkcc, minuman kesihatan, perisa cappucino, minuman kesihatan sedap, nuqmans collection

Bahan Utama Collagen Cappucino Plus Vit C For Men Health

  • kopi arabika
  • krimer tanpa tenusu
  • ekstrak kolagen
  • ekstrak goji
  • ekstrak guarana
  • ekstrak bunga cengkih
  • ekstrak habbatus sauda
  • vitamin C
  • madu
  • urena lobata
Harga Cappucino Plus Vit C For Men Health RM49.90 untuk 20 sachet

Khasiat Collagen Cappucino Plus Vit C

  • meningkatkan stamina dan daya ketahanan tubuh
  • membekalkan tenaga
  • melancarkan pengaliran darah
  • mengurangkan kadar glukos dan kolesterol dalam darah
  • memperbaiki sistem penghadaman
  • melambatkan penuaan untuk awet muda
  • menjadi anti biotik bagi menguatkan sistem imunisasi
  • memekatkan air mani
  Harga Collagen Cappucino Plus Vit C for Men: RM49.90 untuk 20 sachet.

Collagen Cappucino Plus Vit C


produk hkcc, minuman kesihatan hkcc, minuman perisa cappucino, nuqmans collection

Bahan Utama Dalam Collagen Cappucino

  • collagen
  • vitamin c
  • guarana
  • kayu manis
  • kacip fatimah
  • manjakani
  • serapat

Kelebihan Collagen Cappucino Plus Vitamin C

  • diformulasi dari adunan herba-herba terpilih dan bermutu tinggi
  • mengurangkan kedutan dan garis-garis halus pada wajah dan mencantikkannya
  • menjadi anti biotik pagi meningkatkan prestasi sistem imunisasi
  • memperbaiki sistem penghadaman
  • melambatkan penuaan untuk awet muda
  • melancarkan pengaliran darah
  • mengurangkan kadar glukos dan kolesterol dalam badan
  • mengembalikan kecergasan selepas bersalin
  • mengecut dan mengetat rahim dan peranakan wanita
  • menguatkan otot dan sendi
Collagen Cappucino Plus Vit C ni bagus juga untuk anak dara. Bukan golongan mak je tau. Dia membantu menstabilkan hormon dalam badan sekali gus dapat mengurangkan sakit senggugut dan memperbaiki haid yang tidak tetap. Mesti ramai yang teruja dengan fungsi yang ni kan?

Aku sendiri banyak kali rasa tak tahan bila senggugut itu datang. T_T
Harga Collagen Cappucino Plus Vit C: RM39.90 untuk 20 sachet.

Susu Kambing Plus Bee Pollen


produk hkcc, minuman kesihatan, nuqmans collection, minuman perisa cappucino

Bahan Utama dalam Susu Kambing Bee Pollen

  • Susu kambing
  • Debunga madu

Kelebihan Gabungan Susu Kambing dan Debunga Madu

  • meningkatkan kemahiran IQ dan konsentrasi yang membantu proses berfikir anak-anak
  • meningkatkan prestasi sistem kekebalan tubuh
  • menguatkan tulang dan gigi
  • meningkatkan tenaga dan stamina
  • melengkapkan nutrisi yang diperlukan untuk membantu pertumbuhan badan
  • memperbanyak sel darah merah
  • meningkatkan kadar anti oksidan untuk melawan radiasi bebas
  • meningkatkan daya tahan tubuh terhadap tekanan dan penyakit
  • mempercepat proses penyembuhan penyakit
  • kaya dengan protein dan enzim
  • menguatkan paru-paru dan memperbaiki sistem imunisasi
  • mengurangkan risiko penyakit arthritis(penyakit sendi)
  • melambatkan proses penuaan untuk awet muda
Ramai orang tahu susu kambing ni banyak khasiat, tapi ramai yang mengelakkan susu kambing sebab tak  tahan dengan bau hamis yang kuat. Dengan Susu Kambing Bee Pollen, kita tak payah risau sebab memang tiada bau hamis, malah rasa sedap. Rasa nak minum banyak-banyak terus pun ada. Kih3
Harga Susu Kambing Bee Pollen : RM50.00 untuk 20 sachet.

Rekod Kejayaan Set Zuriat HKCC. Menakjubkan!

Sebanyak 322 kehamilan telah dicatatkan sehingga 22 September 2014 setelah pasangan mencuba Set Zuriat HKCC menggunakan pengambilan yang disyorkan seperti dalam gambar di bawah ni. Menakjubkan sungguh!


Rekod yang sangat membanggakan bagi pihak HKCC sendiri apabila sudah membantu ramai orang yang ingin mendapatkan zuriat. Moga-moga giliran orang yang baca entri ni pula mendapatkan kejayaan macam orang lain. Amiin.

Tapi, kita harus sentiasa ingat yang kita hanya mampu berusaha, Allah SWT jugalah yang menentukan segalanya, termasuklah keberkesan produk atas diri setiap orang.Jadi, jangan lupa untuk berdoa sambil berusaha dengan penggunaan produk HKCC ini. :)

Pengalaman Sendiri Dengan Produk HKCC

Aku sendiri dah cuba produk HKCC yang kat atas ni. Memang bagus. Kat instagram aku, aku ada mention yang aku nak hilangkan parut jerawat. Lepas minum produk HKCC, memang jelas sangat kulit aku makin rata dan parut jerawat semakin hilang. Mungkin sebab hormon makin stabil. Kih3

Ada sekali tu, aku tengah jalan then kawan aku panggil. Dia mintak tip cantikkan kulit. Kembang giler hati ni sebab aku memang boleh dikatakan manusia berjerawat teruk sekian lama. Tup tup, mintak tip kecantikan daripada aku. See? Perbezaan yang cukup jelas dan aku tak syok sendiri. :D

Satu lagi. Aku memang suka bersenam. Boleh kata, paling kurang 3 kali seminggu, tapi berat badan tak turun. Lepas minum produk HKCC, berat aku turun 2 kg dalam seminggu. Hebatkan? Memang produk HKCC membantu proses mengurangkan berat badan, tapi kena ada usaha sendiri jugak.

Macam mana nak dapatkan produk kesihatan HKCC ini? 

Korang boleh dapatkan produk kesihatan HKCC dengan
Whatsapp/Telegram ke 016-6603741
Direct Message  ke Fanpage Nuqmans Putrajaya Stokis
Untuk lebih lanjut, boleh lawat Nuqmans Biz dan Nuqmans Putrajaya Stokis

Untuk pengetahuan korang, kos penghantaran bagi setiap kotak produk HKCC adalah RM10. Untuk tujuan penjimatan,  ketiga-tiga produk ni juga dijual dengan harga pakej iaitu RM150 dan kos penghantaran hanyalah RM10 untuk ketiga-tiganya. Kebaikan dapat, jimat pun dapat. Untungkan?

Jadi, jangan lengahkan masa! Harga yang sangat berpatutan untuk produk yang memang dah terbukti berkesan. Sebelum harga produk naik, sebelum pembelian pakej untung ni dihentikan, dapatkan produk HKCC sekarang juga! Harga minyak baru naik ni. Jangan menyesal kalau terlambat. Heee. :P

PS- nasib baik jumpa produk HKCC ni. sesuai ngan aku yang tengah pasang badan nak kahwin. Wassalaam. ;)

3 comments:

  1. Thanks share. Nampak cam bagus je. So ni utk mak2 mengandung boleh minum la ni eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pregy woman sesuai minum susu kambing. elok untuk kalsium ibu & baby, mengurangkan risiko jaundis & antibodi ibu & baby juga/ =)

      Delete