Pelajar TESL Main Boling di Pacific Bowl, KB Mall - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, November 15, 2014

Pelajar TESL Main Boling di Pacific Bowl, KB Mall

Pelajar TESL Main Boling di Pacific Bowl, KB Mall | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Nak dijadikan cerita, aku rasa batch aku adalah batch yang paling tidak aktif di IPGKKB. Tak tahulah kenapa pergerakan batch kami memang slow sangat. One day, kami pergi main boling and seriously main boling kat Pacific Bowl, KB Mall ramai-ramai ni pun dah cukup rare bagi kami. Kesiankan? -_-

boling, main boling, boling kb mall, boling kelantan


boling, main boling, pacific bowl, boling kb mall, pacific bowl kbmall


main boling, boling kb mall, pacific bowl kb mall


boling, main boling, boling kb mall, pacific bowl kb mall


boling, main boling, boling pacific bowl, pacific bowl kb mall


main boling, hobi boling, boling kb mall, pacific bowl kb mall

Terima kasih sangat aku ucapkan kat Azmeer yang mengepalai program kami hari tu. Dulu Amsyar yang urusan kami main futsal, sekarang Azmeer pulak. Dah tu, bila Muja lak nak jadi yang kena bertanggungjawabnya?? Muja tolong jadi peserta bolehlah. Nak uruskan ni pemalas. Hahaha :P


Buat pengetahuan korang, hari tu adalah kali pertama aku main boling di mana nama aku tercatat kat board. Macam biasa, wajib pakai stoking sendiri, then kena pakai kasut yang dorang dah sediakan. Salunya aku jadi penonton kawan main. Kengkadang tumpang sarung kasut then lempar bola tu sekali dua. Kira buat syarat berboling. Honestly, boling is not my thing BUT I really enjoy watching those 'profesional players of IPGKKB' main. Dah macam Shalin gamaknya. Hehehe.

boling, main boling, boling kelantan, pacific bowl kb mall

Dua orang yang kiri tu dari Kirkby College and dua lagi tu dari PISMP asal. Main boling kali ni juga bertujuan untuk kami berkenalan dengan ahli baru kami ni. Bila lagi kan? Takkan la sampai bebila tak ingat nama dorang macam aku tak ingat lagi nama yang tudung hitam tu. T_T

boling, main boling, pacific bowl kb mall

Jeles gak aku ngan pelajar dari Kirkby College ni. Dorang lawa sungguh. Manis je. Haihhh. Nak kena belajar cara orang KL dressing gi kelas kat sana. Hehehe

 bowling score board, papan markah boling, main boling, pacific bowl kb mall

Budak laki yang paling excited main benda ni. Dorang lak tolong mainkan untuk aku. Aku mampu tengok jela then kengkadang mencelah kat game orang lain. Hehehe

 main boling di kb mall, boling pacific bowl

Lepas dah penat main, join Pia, Intan, Syu dengan Irna makan kat Noodle Station. Selain main boling pertama kali, makan kat Noodle Station hari juga was my first time. Kuno kan? :'(
With Pia yang hadiahkan aku lip scrub hari tu. Tq again sayang.
 Wassalaam.



2 comments: