Set Penjagaan Wajah Murah Terbaik - Syma Beauty Skincare - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, November 21, 2014

Set Penjagaan Wajah Murah Terbaik - Syma Beauty Skincare

Set Penjagaan Wajah Murah Terbaik- Syma Beauty Skincare | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Cuti panjang aku kali ni akan aku manfaatkan dengan berkongsi benda-benda terbaik je kat blog aku. Aku mulakan dengan set penjagaan wajah murah terbaik untuk para wanita seantero dunia; Syma Beauty Skincare. :D

Set Syma Beauty Skincare - RM 66 termasuk kos penghantaran.


Semua produk Syma Beauty Skincare dah ada kelulusan KKM. Memang sah selamat. Takde benda nak risau. Mana taknya. 100% ramuan yang digunakan dalam SB Skincare ni berasal daripada sumber semulajadi. Jadi kita tak perlu nak fikirkan bahan kimia menyelinap dalam lapisan kulit dan saluran darah . Memang tidak akan berlaku dengan Syma Beauty Skincare.

syma beauty skincare, set penjagaan kulit murah terbaik, set penjagaan wajah, set penjagaan muka
Pengasas Syma Beauty Skincare yang sangat cantik lepas menggunakan set penjagaan muka ini.
testimoni syma beauty skincare, set penjagaan wajah murah terbaik, set penjagaan muka syma beauty skincare
Testimoni oleh pengasas Syma Beauty Skincare Sendiri. Sangat menakjubkan!!! :D

1) Syma Beauty Soap (Facial Cleanser) - 50g [KKM : NOT40905187K]


[✔] Menghilangkan jerawat & jeragat pada wajah
[✔] Menjadikan kulit berseri-seri & tidak kusam
[✔] Menghilangkan parut & masalah kulit berminyak
[✔] Menjadikan wajah kelihatan segar & bermaya
[✔] Menjadikan kulit gebu, awet muda & bercahaya

2) Syma Day Cream With SPF 35 - 5g [KKM : NOT40905187K]


[✔] Membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit
[✔] Membekalkan nutrien yang diperlukan pada kulit
[✔] Menghindarkan kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan
[✔] Membantu menghilangkan masalah kulit wajah

3) Syma Night Cream - 5g [KKM : NOT40905188K]


[✔] Mengatasi masalah serius akibat penggunaan produk lain berasaskan merkuri
[✔] Memelihara kulit wajah agar kelihatan awet muda
[✔] Menjadikan kulit gebu & mengembalikan seri wajah

Kalau tengokkan harga pula, harga satu set Syma Beauty Skincare yang terdiri daripada 3 produk terbaik ni cuma RM66 termasuk kos penghantaran. Sangat berpatutan dengan kebaikan yang kita dapat. Kulit jadi sihat. Kulit jadi putih. Kulit jadi cantik. Semua dapat. Berbaloi-baloi senang cerita.

Produk Syma Beauty Skincare Yang Lain


Selain set di atas, Syma Beauty Skincare ada keluarkan 2 produk lain yang boleh enhancekan keberkesanan produk ni. Dua produk ni pun tak kurang pentingnya so that kita boleh dapat kebaikan yang lagi menyeluruh, yang meliputi seluruh badan. Takkan nmuka putih tapi berminyak? Takkanlah muka je putih tapi, tengok tangan hitam? Tak seimbang. Malu kokrang. Gitu kekdahnya ye.

1) Syma Beauty Miracle Toner - RM25 SM RM27 SS


beauty miracle toner, syma beauty skincare, set penjagaan wajah murah terbaik, set penjagaan wajah syma beauty skincare, set penjagaan kulit terbaik

Fungsi Syma Beauty Miracle Toner

  • mengecilkan liang pori dalam kulit
  • membasmi kuman dan bakteria
  • melembapkan kulit
  • melembutkan kulit
  • mencerahkan kulit
  • menyerlahkan seri kulit agar cerah kekal berpanjangan

Kandungan Syma Beauty Miracle Toner 60ml

  • Hermalis Virginia
  • Glutathione
  • Arbutin
  • Ekstrak Aloe Vera
  • Ekstrak Licorice 
  • Lain lain ramuan semulajadi 

2) Syma Beauty Miracle Whitening Lotion - RM 27 SM RM29 SS


syma beauty miracle whitening lotion, Set Penjagaan Wajah Murah Terbaik, Syma Beauty Skincare

Kandungan Syma Beauty Miracle Body Lotion

  • mangosteen extract/alpha mag; agen pemutih dari buah manggis
  • soy protein
  • Licorice extract
  • Mulberry extract
  • Aloe Barbadensis 

Fungsi Syma Beauty Miracle Body Lotion

  • mencerahkan kulit tubuh khususnya tangan/lengan/dan bahagian-bahagian badan yang terdedah
  • melindungi kulit dari hangus terbakar dan sinaran bahaya UV
  • mencegah kulit kering
  • memudarkan tona kulit kusam
  • membantu kulit tubuh licin gebu secara semulajadi

Testimoni Syma Beauty Miracle Body Lotion





testimoni syma beauty miracle body lotion, miracle body lotion, losen pencerah badan terbaik
Bila warna kulit muka dan tangan dah sekata, tak de lagi kata-kata 'eee, muka putih.. tangan hitam.'

Jangan lengahkan masa! 

Jangan lepaskan peluang korang untuk jadi cantik!

PS- kalau korang nak order set + toner atau/dan losen, kos penghantaran adalah RM6.

Cepat! Cepat! Jangan buang masa! 

Untuk tempahan:
011 2694 7035 -Whatsapp, Wechat, Telegram  (recommended for fast reply)
Nurmujahidah Ismail- Facebook

Salam #jomjadicantik untuk semua. Wassalaam.


24 comments:

  1. mempesona bila tengok perempuan cantik ni

    ReplyDelete
  2. Klu dh pkai produk lain brape lame kene stop pkai produk lain baru bokeh pkai syma beauty ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada yg cakap better ada la selang seminggu.. tp klu muja.. muja tak tunggu pn.. alhamdulillah.. tak de efek klau produk tu mmg bagus dan sesuai dengan kulit kita.. :)

      Delete
  3. Kalo tetibe berhenti gune produk ni,ada effect x kat muke

    ReplyDelete
    Replies
    1. efek yg mcm mana tu.. bg sy berhenti jaga kecantikan ni macam berhenti makan.. bila kita lapar. kita makan.. tpi kita takkan selamanya kenyang.. kita akan lapar balik.. sama gak ngan jaga kecantikan.. kena guna berterusan untuk kesan yang berterusan.. kita tak boleh nak harap kesan yang sama selepas kita berhenti.. :)

      Delete
  4. kalau nak order set + toner + losen bpara hrga dpt?

    ReplyDelete
  5. Slm...nk tye ad side effect x after guna produk ni..cth cm kulit mngelupas ke..

    ReplyDelete
  6. Lepas pakai day cream nk kena pakai bedak tak?

    ReplyDelete
  7. Kalau beli syma beauty skincare kt pasar ori x ?

    ReplyDelete
  8. Mcm best tp facial cleanser dia ada x yg bentuk foam punya. Mcm leceh le yg jenis soap ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak yg jenis dalam btol.. boleh cuba syadvance.. drp syma beauty jugak..

      Delete
  9. Bila waktu nak pakai toner n miracle serum? Siang atau mlm?

    ReplyDelete
    Replies
    1. toner mmg kna pakai setiap kali lepas cuci muka.. serum boleh pakai lepas toner.. pagi dan malam

      Delete
  10. arbutin yang digunakan dalam syma skincare adakah alpha arbutin?

    ReplyDelete
  11. Ada tiruan x syema ni?blh post gmbr x..dr segi packing..cnfius

    ReplyDelete
  12. Lpas pkai toner boleh pkai krim malam or siang x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang lepas cuci muka, sebelum pakai krim siang and malam, kena pakai toner dulu.

      Delete
  13. lepas pakai day cream sys boleh tak pakai foundation lain ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. day cream dia memang dah bertindak sebagai foundation. tak payah pakai dah lain. kalau tak pakai, terpulang pada individu.

      Delete
  14. Sis , kenapa sbs yg sy beli yakde toner yer? Ade day cream , soap , night cream n serum shj.

    ReplyDelete
  15. Sy pakak sbs ni dah 2 bulan...tp muke jerawat makin teruk compare dengan seblm pakai sbs....parut pon x ilang2...adakah Sy x sesuai dengan produk sbs sis

    ReplyDelete