Testimoni Krim Herba Kemboja - Hilangkan Jerawat dan Parut Jerawat dengan KHK - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, November 30, 2014

Testimoni Krim Herba Kemboja - Hilangkan Jerawat dan Parut Jerawat dengan KHK

testimoni krim herba kemboja, testimoni khk, beli krim herba kemboja, produk hilangkan jerawat dan parut jerawat
Testimoni Krim Herba Kemboja Oleh Mujadafewa - Hilangkan Jerawat dan Parut Jerawat dengan KHK | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Dulu aku pernah share tip hilangkan jerawat dan cara mencuci muka yang betul. Macam mana? Berkesan? Malas?

Kalau macam tu, aku sangat recommend korang guna Krim Herba Kemboja atau lagi femes dengan nama KHK. Krim Herba Kemboja ye, bukan Kepala Hotak Kamu. Ekekeke. :P

Testimoni Mujadafewa Bukti Krim Herba Kemboja Sangat Berkesan!


Aku hanya akan cakap aku guna bila aku memang guna sesebuah produk tu. Sebelum ni aku dah bagi testimoni Vitamin C Pahang Pharmacy, sekarang aku nak tunjuk pula hasil aku berdisiplin menggunakan Krim Herba Kemboja selama 9 hari.

Bagi aku, sebuah produk yang baik sepatutnya berjaya menunjukkan kesan setelah 9 hari penggunaan walaupun sedikit. Takkanlah lepas 9 hari tak nampak apa-apa lagi kan? Nak tengok tak hasilnya lepas aku menggunakan Krim Herba Kemboja selama 9 hari?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tadaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

testimoni krim herba kemboja, krim herba kemboja, khk, produk berkesan hilangkan jerawat dan parut jerawat
Gambar kiri sebelum dan kanan selepas menggunakan Krim Herba Kemboja.
Yes!!! Aku tahu!!! Memang amazing!!!

17 Novermber 2014
Aku ambil gambar yang sebelah kiri tu. Seriously sedih bila tengok jerawat yang degil. Banyak benda dah aku letak kat jerawat yang besar tu. Tak tahu kenapa dia tak nak surut, tak mengecil.

22 November 2014
Aku mula guna Krim Herba Kemboja. Aku tak taruh harapan tinggi tapi bila Nina cakap KHK ni berkesan, aku gagahkan juga. Tiap-tiap malam aku tepek. Disiplin wajib ada. Kata nak cantik kan?

30 November 2014
Gambar sebelah kiri.9 hari penggunaan sepatutnya cukup untuk satu produk menunjukkan kesan. Alhamdulillah, tak sia-sia aku menepek KHK ni malam-malam sebelum tidur. Memang berkesan! :D

Terkejut kan??? Perhatikan. Jerawat besar tu makin kecil, parut jerawat makin cetek, kulit berminyak pun dah kurang. Suka sangat aku tahu tak??? Harap-harap parut yang cetek tu akan tertimbus terus di saat aku jadi pengantin nanti. Ihik ihik. :D

Aku sendiri terkejut lepas gabungkan gambar ni. Yelah, kalau tak letak sebelah sebelah, mana nampak bezanya. Alhamdulillah sangat sebab aku ditemukan dengan produk hebat ini di saat aku sedang pasang badan untuk majlis kahwin aku tak lama lagi. ^^

Gambar tu tanpa edit ye. Warna mungkin berbeza sebab pencahayaan atau aku baru basuh muka atau cuaca and others, tapi bab jerawat mengecut dan parut jerawat semakin cetek tu jelas sangat. Bagi aku minyak pun macam berkurang je. Syukur sangat. Heee..

Bukan aku je yang dah merasai keberkesanan Krim Herba Kemboja ni tau. Dah ramai dah yang dah berjaya dapatkan kulit yang cantik dengan penggunaan KHK. Cer tengok testimoni kat bawah ni.

krim herba kemboja, testimoni krim herba kemboja, testimoni khk, produk hilangkan jerawat dan parut jerawat, khk

krim herba kemboja, testimoni krim herba kemboja, khk, produk untuk hilangkan jerawat dan parut jerawat

Nak lagi testimoni? Klik- Testimoni KHK

Cara Dapatkan Krim Herba Kemboja

krim herba kemboja, testimoni krim herba kemboja, testimoni khk, cara hilangkan jerawat dan parut jerawat
Harga Krim Herba Kemboja- RM59.
Kos penghantaran- RM8 SM, RM11 SS (tertakluk kepada perubahan Poslaju)
Harga Total- RM67 SM, RM70 SS

Korang boleh dapatkan Krim Herba Kemboja melalui:

Whatsapp 01126947035 atau klik sahaja - www.wasap.my/01126947035
Facebook Muja


krim herba kemboja, testimoni krim herba kemboja, testimoni khk, produk untuk hilangkan jerawat dan parut jerawat
Ok. Ni baru gambar edit. Agagaga :P

Jangan lepaskan peluang korang untuk jadi cantik!! Hubungi aku sekarang untuk dapatkan Krim Herba Kemboja ni. Takkanlah nak tengok pastu jeles je? Usaha kena ada. Mulakan dengan menghubungi aku ye. 
Whatsapp 01126947035 sekarang k coz I am waiting.. ;)

#krimherbakemboja #testimonikrimherbakemboja #testimonikhk #produkhilangkanjerawat 

Wassalaam. :D

28 comments:

  1. Replies
    1. produk ni dah masuk wajib try dah ni.. hehehe

      Delete
  2. Wah.. Semakin femes produk KHK ni. Tak lama lagi jadi jutawan lah owner dia ni. Pahlawan Merah. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah sangat untuk beliau.. jom la guna khk jugak.. heee

      Delete
  3. Replies
    1. malaysia. diproses di kilang biotech kat machang. tapi bahan diimport dari kemboja. jom guna krim herba kemboja ni. memang berkesan. konfem. ws 01126947035 ye.. :)

      Delete
    2. KKM krim nie kenapa guna alamat Jempol Negeri Sembilan ek..?boleh jelaskan tak?

      Delete
    3. Itu adalah bisnes secret...Kenapa digunakan alamat negeri sembilan dan sebagainya..Ia bukan illegal tapi ada sebab2 tertentu..Harap maklum

      Delete
  4. wah, cam best je. muka Wardah pun da nek jerawat.. parut pun banyak..

    ReplyDelete
  5. krim ni kalau lelaki boleh pakai ke?

    ReplyDelete
  6. krim ni mau putihkan kulit tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. penyelesaian semua masalah kulit ni haaa.. huhuu

      Delete
  7. untuk parut jerawat pun boleh ke ? tp awk punya masalah mcam tak teruk sgt je sy tgk

    ReplyDelete
  8. Saya ada belikan untuk anak dara saya kerana wajahnya berjerawat dan kusam. Selepas sebulan penggunaanya saya dapati wajahnya semakin kurang berjerawat dan tidak kusam lagi. Malahan semakin putih kulit wajahnya. Saya pasti akan membeli produt ini lagi.

    ReplyDelete
  9. Bagus produk ini. Saya sangat mengesyorkan kepada anda sekalian...Jangan tunggu lama-lama...

    ReplyDelete
  10. Krim ni betul2 halal ke? Ada Surat Dari Hakim tak? Saya berminatlah tapi kenak ada bukti jadi blhlah guna tanpa was2

    ReplyDelete
    Replies
    1. YUP. memang dah disahkan halal dan mendapat kelulusan kkm dan gmp. boleh guna tanpa was was. :D

      Delete
  11. Krim ni betul2 halal ke? Ada Surat Dari Hakim tak? Saya berminatlah tapi kenak ada bukti jadi blhlah guna tanpa was2

    ReplyDelete
  12. Leh hilangkn jeragat kt bwh hidung x? Dh cm misai... hilang keyakinan diriku 😤😤😤

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah boleh. usaha, disiplin, doa, tawakkal. :D

      Delete
  13. yang terbaik guna kan sabun khk, krim malam khk dan juga foundation khk.. mmg superb...

    ReplyDelete
  14. sesuai tak krim ni untuk kulit kering dan pasti ke tidak menggunakkan bahan kimia

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesuai sangat dan mmg 100 peratus semula jadi.

      Delete