Pembekal Niqab dan Tudung Labuh Secara Runcit dan Borong- Niqab Collection - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 04, 2014

Pembekal Niqab dan Tudung Labuh Secara Runcit dan Borong- Niqab Collection

pembekal niqab, pembekal tudung labuh, niqab, tudung labuh, niqab dan tudung labuh, niqab online, tudung labuh online

Pembekal Niqab dan Tudung Labuh Secara Runcit dan Borong- Niqab Collection | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Aku tengok sekarang, ramai pula aku tengok para muslimah mula dapat kesedaran untuk menutup aurat. Suka aku tengok.

Bolehlah aku follow balik Instagram dorang.Tak de lah nak unfollow macam dulu. Hik3

Artis pun makin ramai pakai tudung sampai ada rancangan khas Hijrah Selebriti. Abby Abadi dah pakai niqab sekarang. So, aku nak perkenalkan korang semua sebuah online shop yang membekalkan pelbagai jenis niqab dan tudung labuh untuk semua para Muslimah seluruh dunia.

Perniagaan antarabangsa dari Malaysia.
Sounds great right? I am a proud Malaysian. :D

Niqab dan Tudung Labuh Secara Runcit dan Borong di Niqab Collection


Niqab Collection adalah sebuah online shop yang membekalkan niqab dan tudung labuh untuk para Muslimah di seluruh dunia termasuk dari dalam dan luar negara. Semua orang boleh dapatkan niqab dari dorang. Tak kira secara runcit untuk diri sendiri atau borong untuk jual sendiri. Semua boleh k.

Niqab dan Tudung Labuh Cantik, Selesa dan Murah di Niqab Collection.


niqab, tudung labuh, beli niqab, beli tudung labuh, niqab murah, niqab collection, beli niqab online

Semua niqab dan tudung labuh di Niqab Collection memang cantik. Aku pun ada satu. Mana tahu nak berniqab lak nanti. Hik3. Dah la cantik, selesa pulak tu. Dorang guna material lembut yang tak jarang. Bukan jenis kain tebal yang berat dan panas. Memang material yang terbaiklah. ^^

niqab, tudung labuh, beli niqab dan tudung labuh online, beli niqab borong

Bukan nak bodek, memang diakui oleh pelanggan dorang sendiri. Harga niqab kat Niqab Collection ni jugak memang murah. Macam-macam jenis rekaan boleh dipilih. Tak la orang cakap Muslimah ni tak boleh berfesyen. Boleh ikut selera masing-masing. Pilihan warna pun banyak. Terbaiklah! :D

Jenis-jenis Niqab dan Tudung Labuh di Niqab Collection


Korang boleh pilih jenis niqab yang korang suka kat bawah ni. Banyak pilihan untuk korang. Korang pilih la yang sesuai dengan citarasa korang. Boleh pilih design, warna dan labuh yang korang suka. Pilih leklok. Biar padan dengan baju korang tu tau. Kalau korang suka colour blocking pun boleh. :D


niqab borong, pembekal niqab, pembekal tudung labuh, menutup aurat, tudung labuh dan niqab, beli niqab online

niqab, tudung labuh, purdah, khimar, tudung labuh online, niqab online, borong tudung labuh online

pembekal niqab, pembekal tudung labuh, beli tudung labuh online, niqab online, purdah online

khimar online, pembekal niqab, pembekal tudung labuh, borong niqab, borong tudung labuh, niqab collection

pembekal niqab, pembekal tudung labuh, beli niqab online, beli tudung labuh online

tudung labuh bawal, purdah bawal, tudung labuh bawal dengan purdah, pembekal niqab, pembekal tudung labuh, niqab collection


Pilih pilih. Jangan tunggu, nanti habis. Hehehe. :D

Niqab Collection, Pembekal Niqab dan Tudung Labuh Berdaftar


Bab shopping online ni, satu benda je tak best, bab peniaga penipu atau scammers. Perit sungguh rugi RM250 dulu sebab beli barang online dengan scammers. Masa tu tak bijak membeli lagi. Banyak juga penipu online yang menggunakan imej sebagai niqabis untuk menipu pelanggan. T_T

Aku heran betullah. Tak rasa bersalah langsung. Sekarang, online shop pun dah didaftarkan so that kita terselamat daripada kes penipuan internet. Dengan Niqab Collection, korang tak perlu risau. Niqab Collection adalah antara online shop yang berdaftar. Memang korang takkan ditipu.

Nombor pendaftaran Niqab Collection- NS0138499-D

Niqab Collection Pengeksport Niqab dan Tudung Labuh


niqab murah, niqab cantik, beli niqab tudung labuh online, niqab collection

Yang paling best tentang Niqab Collection, dorang bukan sahaja membekalkan niqab dan tudung labuh untuk pelanggan di dalam negara, di luar negara pun dorang buat bisnes. Kira perniagaan peringkat antarabangsa dah dorang ni.

Testimoni pelanggan dari Croatia


Dorang dah berjaya menembusi pasaran di Hong Kong dan United Kingdom. Hebatkan??? :D

Cara Hubungi Niqab Collection


Jadi, kalau korang nak dapatkan niqab atau tudung labuh murah dan cantik, korang boleh guna media di bawah ni. Rasanya, semua orang ada.

Fanpage Niqab Collection
Instagram @niqabmurah
Whatsapp 0133535206

Tak pun, kalau korang jenis beli barang kena tengok depan-depan, korang boleh singgah di Butik Niqab Collection di Sepang, Selangor.


Alamat: 
Butik Niqab Collection,
Nombor 2, Tingkat 1, Jalan Salak Baiduri,
Taman Salak Baiduri, Sepang, Selangor.

Aku harap sangat entri ni akan bermanfaat untuk semua yang baru berjinak-jinak dengan hijab dan yang dah lama berniqab. Jom jadi cantik sambil menutup aurat dengan Niqab Collection. :D

Wassalaam.

2 comments:

  1. cantik yg jenis long tu.teringin jugak nak 1 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. salu suke tengok org berniqab.. hebat dorang ni.. :)

      Delete