Program Persediaan Krew Kabin Ambilan Februari 2015- Jom Terbang Di Udara! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, December 28, 2014

Program Persediaan Krew Kabin Ambilan Februari 2015- Jom Terbang Di Udara!

program persediaan krew kabin, krew kabin, cabin crew, nak jadi pramugari, jom terbang di udara

Program Persediaan Krew Kabin Ambilan Februari 2015 | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Aku cakap direct je k, kalau korang nak join krew kabin, bercita-cita nak jadi pramugari, nak kerja dalam kapal terbang, baca entri ni. Entri ni mungkin akan jadi perantara antara korang dengan cita-cita korang tu tau.

Program Persediaan Krew Kabin Dalam Industri Penerbangan di Olives Academy


program persediaan krew kabin, cabin crew programme, cabin crew, cara nak jadi pramugari, macam mana nak jadi pramugari

Objektif Pembelajaran Program Persediaan Krew Kabin Ambilan Februari 2015

 

program persediaan krew kabin, cabin crew preparation programme, cara nak jadi pramugari


  • memberikan ilmu dan kemahiran yang diperlukan
  • memberikan ilmu teori dan kemahiran praktikal
  • membantu menyediakan peserta untuk temu duga sebagai ahli krew kabin penerbangan
  • mendedahkan peserta dengan latihan penilaian temuduga penerbangan
  • mengadakan perkongsian maklum balas
  • memberikan pendedahan tentang cara krew kabin, penghidupan dan pakej pengangkaan
 

 Modul Kursus Program Persediaan Krew Kabin Ambilan Februari 2015


program persediaan krew kabin, cara nak jadi pramugari, jawatan kosong industri penerbangan, kelas jadi pramugari
 
  • Pengenalan tentang Industri Penerbangan
  • Kemahiran Khidmat Pelanggan
  • Kecantikan dan Imej Diri
  • Pengenalan kepada Pesawat dan Penerbangan
  • Fungsi dan Tanggungjawab
  • Pengetahuan Produk
  • Servis Makanan dan Minuman
  • Asas Pertolongan Asas
  • Prosedur Kecemasan Keselamatan
  • Cara Untuk Menulis Keterangan Peribadi (CV- Curriculum Vitae) Yang Baik
  • Kemahiran Teknik Temuduga
  • Model Temuduga

Ambil Langkah Pertama Anda dengan Menghubungi Muja


Direct Message: Facebook Muja (klik)
Whatsapp: 011 2694 7035
Email: mujagirl92[at]gmail.com

Jangan bazir masa! Jangan tunggu-tunggu! Jangan tunda-tunda!


Program Persediaan Krew Kabin ni akan berjalan selama 3 bulan di Kelana Jaya, Selangor. Program ini akan bermula pada bulan Februari 2015. Tenaga pengajar memang berpengalaman dan diiktiraf dengan pengalaman dari dalam dan luar negara. Korang tak perlu risau. Korang memang tak boleh nak lengah-lengah. Join cepat-cepat sementara ada masa. Jangan sampai pengambilan peserta ditutup.

Jangan pula 'sudah terhantuk baru tengadah'. Haaa.. Tak elok tu. :D

Kalau korang nak jadi macam Dania dalam Awan Dania
Kalau korang nak kerja dalam kapal terbang
Kalau korang nak kerja di ruang udara
Kalau korang suka tengok pramugari tarik beg berdoa di lapangan terbang
Kalau korang nak tahu cara temuduga yang baik
Kalau korang rasa tak de buat apa-apa masa cuti panjang

Join je Program Persediaan Krew Kabin ambilan Februari 2015. Contact aku tau. Mana tahu boleh ngeteh minum kopi sembang-sembang. Ekekeke.

Wassalaam.

1 comment:

  1. kalau SPM english dgn math x lulus boleh apply ke?

    ReplyDelete