Testimoni Glamoskin by Legacy Secret oleh Mujadafewa - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, December 15, 2014

Testimoni Glamoskin by Legacy Secret oleh Mujadafewa

testimoni glamoskin, glamoskin legacy secret, glamoskin cleanser, glamoskin collagen gel, glamoskin produk kecantikan terbaik
Muahh Glamoskin cikeddd. :3

Testimoni Mujadafewa Guna Glamoskin by Legacy Secret | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Hari tu aku ada cerita pasal Glamoskin by Legacy Secret. Hari ni pulak aku nak bagi testimoni lepas aku guna Glamoskin ni dengan korang.

Baca- Entri Secret Laxing Oleh Legacy Secret.

Manalah tahu ada dalam kalangan korang ni yang masih tak jumpa produk yang sesuai dengan kulit korang, boleh guna Glamoskin ni. Produk dari Korea weh. Sape tak excited kan? Korea kan negara pembuat produk kecantikan terbaik setakat ni. Tak syak lagi dah. Memang best!!! :D


testimoni glamoskin, testimoni pengguna glamoskin, glamoskin terbaik, produk legacy secret, glamoskin legacy secret
Aku dengan bangganya mengisytiharkan yang aku adalah pengguna Glamoskin. Kamu bila lagi? :D

Glamoskin Untuk Kulit Sihat, Segar dan Cantik


Selama ni aku pendam je rasa jelez tengok pelakon Korea dok tayang muka putih, bersih, gebu, dorang. Korang tahu tak cemburu ni tak baik untuk kesihatan? Jadi, aku buat keputusan untuk jadi cantik pulak. Kalau boleh, aku nak Park Shin Hye tu pulak jelez ngan aku. Haaa. Baru puas hati aku.

Dalam usaha nak jadi cantik untuk kahwin tahun depan, alhamdulillah sangat terjumpa produk Glamoskin by Legacy Secret. Tq Mek Onie sebab sudi bagitahu tentang kewujudan produk hebat ni.  Kalau tak, tergagau gagau nak cari produk bagus untuk kulit muka menggerutu aku nih.

Untuk pengetahuan korang, Glamoskin ni terdiri daripada dua benda; Glamoskin Cleanser dan Glamoskin Collagen Gel. Gabungan dua produk ni memang memberikan hasil terbaik!!! Aku dah guna. Adusss, nape la lambat sangat bebudak Korea ni jumpa Niacimade PC ni??? :P

Testimoni Mujadafewa Menggunakan Glamoskin by Legacy Secret


Setakat ni aku dah guna dalam seminggu dan hasil dia memang menakjubkan gitu. Muka aku nih, kalau produk bagus senang je dia detect sebab dia memang bermasalah. Bila aku bagi khasiat daripada produk bagus, dia tak buat hal la. Tak naik jerawat. Senang urus. Aku pun bahagia. Kriiik.

testimoni glamoskin, testimoni mujadafewa, testimoni nurmujahidah, glamoskin legacy secret, produk terbaru legacy secret
jerawat mengecut, parut memudar dan mencetek, kulit pun makin tegang. Alhamdulillah sangat. Tq Legacy Secret for this awesome product of yours! :D

Glamoskin Cleanser

  • bau wangi. bau dia jenis lembut gitu. buat aku rasa nak cuci muka je selalu. tak de la kena tahan hidung seminit semata-mata nak bersihkan muka. seksa bebenor.
  • jimat sangat. sekali picit keluar sikit je, tapi dah cukup berbuih. jadi memang satu botol pun boleh tahan lama.
  • muka rasa bersih dan segar. mungkin sebab diperbuat dari bahan semula jadi, muka jadi bersih je. segar je lepas cuci. pernah aku cuci dua kali sekali gus sebab best. haha

Glamoskin Collagen Gel - guna selepas cuci muka dengan Glamoskin Cleanser

  • jimat. sama macam Glamoskin Cleanser, Glamoskin Collagen Gel pun jimat penggunaan dia. Sikit pun dah cukup untuk ratakan kat muka sebab dia tak melekit dan tak berminyak.
  • senang nak apply make up. aku apply sebelum make up. maybe sebab rasa lembap, mudah je nak apply foundation kasi nampak kulit flawless tau. muka rasa bersih dan lembut lepas guna
  • best tidur. lepas cuci muka malam sebelum tidur, apply Collagen Gel, memang best je tidur. Bangun esoknya pun rasa segar je muka. 

Secara Keseluruhan, Glamoskin Sangat Best! :D


Setakat aku guna Glamoskin Cleanser dan Glamoskin Collagen Gel ni, tak de jerawat baru naik kat muka. Kalau nanti naik time period, biasalah hormon. Kulit muka pun lambat berminyak semula lepas cuci sebab dua produk Glamoskin bukan oil-based. Jadi, Glamoskin ni memang sesuai untuk muka berjerawat dan kulit berminyak. Alaah, Macam kulit aku nilah.

*Malunya nak ngaku. T_T

Alhamdulillah sangat aku ditemukan dengan produk hebat Glamoskin oleh Legacy Secret ni. Korang pun jangan lepaskan peluang untuk jadi lebih cantik dan lagi cantik. Jom guna Glamoskin. Dapatkan Glamoskin dengan melawat dan pm:

Fanpage Glamoskin (Klik)
Fanpage Legacy Secret (Klik)

Tak rugi. Insya Allah. Harga pun mampu milik. Takat ni jelah ye. Tulis panjang pun belum tentu korang habis baca. Ekekeke
Wassalaam.

#jomjadicantikmacamsaiyang #glamoskin #legacysecret
*sponsored post

6 comments:

  1. Masalah jewarat resdung pun blh hilang ke???
    (Jenis Nanah + darah)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah boleh. tpi kalau resdung tu still tak baik.. maybe akn naik balik.. so i think better rawar resdung dulu.. then work on rawat jerawat and parut.. :)

      Delete
  2. tengah usha2 gak produk ni, dia tak peeling off kita punya skin kan.. tq :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. muja punya kulit tak gelupas.. tp ada gak yang ckp gelupas sbb nak gantikan dgn kulit sihat..

      Delete