Blog Berwajah Baru- Saiyang Tiru Abbang - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, January 18, 2015

Blog Berwajah Baru- Saiyang Tiru Abbang

Blog Berwajah Baru- Saiyang Tiru Abbang | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Alaa. Korang jangan la muntah baca title entri aku kali ni. Lama dah kot tak jiwang. Wakakaka. Kalau korang marah, sila komen letak link tau. Nanti aku pomot blog korang. Kah3

Btw, korang jelez tak bila tengok blog kengkawan korang cantik and bila ko compare blog dorang dengan blog korang, korang rasa nak hantuk je laptop ke dinding sebab blog dorang cantik and blog korang, mmm.. Macam hadap esaimen Falsafah Pendidikan Kebangsaan tahap boring dia. -_-

header blog nurmujahidah, mujadafewa.my
Header baru Mujadafewa.My . Buku sama dengan header blog abbang. Kih3

Sebenarnya, aku ni kedekut giler nak habiskan duit secoet dalam bank tu. So, aku main donlod je memana template yang orang bagi and aku letak kat blog. Edit sesikit main taram sebab aku failed giler bab blog editing. Anyhow, thank you so much Abang Nick Nashram kita yang dah sudi belanja untuk edit blog berjemaah tahun ni dengan blog designer terkenal, Sheda Ucu.

Sheda Ucu ini siyes memang power giler. Korang just bagi warna tema, dia boleh design sendiri. Or, korang boleh tunjuk contoh template yang korang suka and dia akan usaha supaya jadi sebijik macam template tu and korang boleh juga mintak customize guna cara korang. Aku agak-agak, moto beliau ni sesuai kalau guna, 'Buat sampai jadi!' Gitchewww :D

Kalau korang tercuit hati nak edit blog juga bila tengok blog aku yang dah tak bosan, yang dah warna warni macam paddle pop nih, aku recommend sangat korang guna servis Sheda Ucu. Korang boleh tengok template yang beliau ni dah buat kat blog beliau. Memang tip top tambah-tambah untuk blog gegel macam iols. Rasa nak tempah je lagi untuk blog Mujagirl. Insya Allah one day. Amin :D

Nak template ala ala wordpress pun boleh. Cer korang usha blog Abbang. Cool siot. Nampak kejantanan blog di situ. Muahahahaha :P

PS- nak tukar template tiap-tiap tahun kalau ada yang sponsor macam ni. huhuu


4 comments:

  1. untungg ahh ada orang sponsor. hahah :P

    ReplyDelete
  2. Uncle jugak yg tak tukar2... Bukan malas. Tapi tak pandai! (Malu)

    ReplyDelete
  3. kita datang sebab awak sebut "saiyang". ingatkan seru nama kite :(

    comel tak nickname kita? HAHA

    ReplyDelete