Oxydrinks- Minuman Kesihatan Campuran 22 Bahan Semulajadi Terbaik! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, February 11, 2015

Oxydrinks- Minuman Kesihatan Campuran 22 Bahan Semulajadi Terbaik!

oxydrinks, minuman kesihatan, makanan semulajadi, hishop, hishopmy
Tq hishop.my for such a high quality beauty and health product you've prepared for us. Ceh. Bodek sikit. Heee


Oxydrinks- Minuman Kesihatan Daripada 22 Bahan Semulajadi Terbaik! | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Buat kesekian kalinya, aku nak mention dalam blog ni yang aku sekarang dalam proses nak turunkan berat badan, tapi aku memang sejenis makhluk berjantina perempuan yang kurang mampu untuk kawal pemakanan. Macam mana nak buat ek?

Fikir punya fikir. Bagus jugak kalau aku ada satu makanan yang dah cukup semua benda yang aku perlukan seharian then boleh avoid makan terus. Sebabnya, aku ni kalau dah makan, tak de maknanya makan sikit. Nasi paling kurang kena ketinggian Gunung Tahan kalau bukan Gunung Kinabalu. Lauk lak paling tak, sejenis tapi saiz XXL. Haisysss, apa nak jadi???

Thanks to Hishop aku akhirnya jumpa penyelesaian untuk masalah pemakanan aku nih. Kalau dok pergi gym tapi pemakanan tak jaga, tak ok jugak kan? Oxydrinks; 22 blend with natural nutritious. Memang terbaik. Boleh jadi pengganti untuk diet harian. Yang penting, 100% semulajadi tanpa sebarang bahan kimia tau.

Oxydrinks- Terbaik untuk

Kanak-kanak yang sedang membesar
Vegetarian
Pesakit sembelit
Pesakit perut buncit
Orang yang sibuk dengan kehidupan seharian
Mereka yang menginginkan hidangan cepat dan berkhasiat

oxydrinks, review oxydrinks, muja suka oxydrinks, hishop, oxydrinks di hishop
Macam over lak picture editing aku kali ni. Kui3 :P

Kandungan Oxydrinks

Beras perang
Kacang soya
Fiber chicory
Oat
Kacang hitam
Kacang hijau
Ubi
Labu
Kubis
Lobak merah
Beras pulut hitam
Kalsium rumpai laut
Cendawan
Barli
Minyak bijan hitam
Bayam, rumpai laut
Parsley Cina
Ginseng Siberia - memperbaiki peredaran darah dan anti lelah
Hirutella Sinesis - meningkatkan kekuatan fizikal dan anti-oksidan
Moringa Oleifera - makanan yang menakjubkan


Dah makan Oxydrinks ni, tak payah makan benda lain dah. Tu pun kalau mampu. Kah3 :P

Oxydrinks TIDAK Mengandungi

Gula
Dextrin
Pengawet
Pewarna tiruan
Perasa tiruan
Kolesterol
Lemak trans

hishopmy, hishop, oxydrinks, oxydrinks di hishop, muja review oxydrinks
Hishop.My , tempat berkumpulnya barang-barang untuk kita jadi dan rasa cantik. *WINK3x

Cara Penyediaan Oxydrinks- Semudah 1 2 3!

1. Masukkan 1 sachet Oxydrinks ke dalam air panas pada suhu 150-160cc. Kacau perlahan sehingga larut sepenuhnya.
2. Kuantiti Oxydrinks boleh digunakan mengikut keperluan dan kehendak masing-masing.
3. Oxydrinks juga boleh dimasukkan ke dalam air minuman lain untuk kesihatan optimum.

Kalau korang nak dapatkan Oxydrinks ni and nak rasa sendiri kesihatan terunggul dengan diet 100% semulajadi, korang boleh lawat laman web ---)) http://www.hishop.my/oxydrinks-3x25g ye.

PS- abbang yang tengah jaga badan tu mesti excited tahu pasal Oxydrinks ni. mmm
#oxydrinks #minumankesihatan #hishopmy

Wassalaam.



1 comment:

  1. macam best jer..pcl x nak makan nasi dah ; karbo tinggi buat berat badan naik/susah turun ; buat kerja sikit dah rasa kepenatan..faktor usia mungkin..harusla kena berjaga-jaga utk kesihatan diri.

    ReplyDelete