Beucure Sakura Candy- Nilah Rahsia Cantik Gadis Jepun! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, April 26, 2015

Beucure Sakura Candy- Nilah Rahsia Cantik Gadis Jepun!

Kulit 70% lebih pinkish, Dalam 99% macam anak dara.
Beucure Sakura Candy- Nilah Rahsia Cantik Gadis Jepun! | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Zaman sekarang ni, kalau bukan orang Korea, kulit orang Jepunlah yang kita dok mimpi-mimpi nak dapat. Sapalah yang tak geram tengok kulit flawless pinkish gitu. Gebulak tuh. Cemana sebenarnya dorang dapat kulit cenggitu dengan cuaca sejuk kering kat Jepun nun ye?

By the way, aku dah tahu rahsianya. Rahsia cantik gadis Jepun semestinya daripada pokok yang memang significant dengan Jepun iaitu pokok bunga Sakura.


Bunga sakura yang banyak terdapat di Jepun nilah rahsia sebenar kecantikan kulit gadis Jepun. Mesti sebab warna bunga Sakura ni pink, terus terserap masuk dalam kulit gadis Jepun. Pufff! Terus jadi pink jugak. Mohon jangan percaya.

Beucure Sakura Candy- Hanya Kemam Bawah Lidah!


beucure sakura candy, rahsia cantik gadis jepun, cara dapat kulit pinkish, cantik dengan bunga sakura


Faktor utama keberkesanan Beucure Sakura Candy ni dalam memberikan kulit pinkish impian kita semua para wanita mestilah kandungannya yang sangat bagus. Semuanya akan memastikan kesihatan kulit dan menjadikan kulit cerah gebu macam gadis Jepun. Melampau tau. Huhuu

Kandungan Beucure Sakura Candy

 

beucure sakura candy, sakura candy, rahsia gadis jepun, rahsia cantik
Cherry Blossom atau Sakura flower; Rahsia cantik gadis Jepun!
 
  • ekstrak Sakura
  • acai beri
  • lotus salji
  • pamogrenate
  • kolagen
  • vitamin C
  • maltodextrin
  • sucralose

    Kebaikan Beucure Sakura Candy

     
    beucure sakura candy, sakura candy, rahsia cantik gadis jepun, kulit pinkish
    • menambah keinginan bersama suami
    • melembap dan melicinkan kulit dari dalam
    • mengurangkan kedutan kulit
    • menambahkan saiz payudara
    • membuang toksin dalam badan
    • melambatkan penuaan untuk awet muda
    • mengetatkan otot vagina
    • meningkatkan ketahanan tubuh untuk lebih bertenaga
    • meningkatkan pengeluaran susu ibu
    • merawat jerawat, jeragat dan pigmentasi
    • mengandungi anti-oksida untuk kulit gebu
    • mencuci usus dan menstabilkan hormon

    Cara Pengambilan Beucure Sakura Candy

     
    beucure sakura candy, rahsia cantik gadis jepun, kulit pinkish, cantik dengan bunga sakura
     
    Ramai orang cakap, beauty is pain, tapi bagi aku tu zaman dulu. Sekarang, nak cantik pun dah mudah terutama bila dah ada Beucure Sakura Candy ni. Sangat senang digunakan dan rasanya sangat lazat.
    • Koyakkan sachet dan kemam serbuk Sakura Candy di bawah lidah
    • Satu sachet di waktu pagi sebelum sarapan
    • Satu sachet di waktu malam sebelum tidur
    *Elak pengambilan semasa perut kosong.
    *Minum air sekurang-kurangnya dua liter sehari 

    Testimoni Pengguna Beucure Sakura Candy

    Kalau cakap je, mesti ramai yang tak percaya betapa efektifnya Beucure Sakura Candy ni dalam mencantikkan kulit. Nah, tengok testimoni daripada pengguna yang dah berjaya. Satu je pesan aku, jangan cemburu je. Kalau cemburu jugak, mohon contohi mereka ni dengan menggunakan Beucure Sakura Candy yang ohsem ni k. :)

    testimoni beucure sakura candy, beucure sakura candy, rahsia kecantikan gadis jepun, kulit pinkish

    beucure sakura candy, testimoni beucure sakura candy, rahsia cantik gadis jepun

    testimoni beucure sakura candy, rahsia cantik gadis jepun, cantik dengan sakura candy

    Harga Beucure Sakura Candy

    Dengan kebaikan yang ada pada Beucure Sakura Candy, semestinya kita berasa ia merupakan produk yang mahal beribu riban. Yang pasti, telahan kita salah.

    Harga Beuskin Sakura Candy hanyalah RM150SM dan RM160SS termasuk kos penghantaran untuk 30 sachet dengan berat 2g. Boleh tahan 2 minggu hingga sebulan bergantung kepada kekerapan penggunaan.

    Hubungi 0179003962 untuk menempah (Whatsapp dan SMS Only)

    Wassalaam

    No comments:

    Post a Comment