BeautyOat oleh Babeskin365- Persediaan Cantik Aku Untuk Kahwin! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, May 09, 2015

BeautyOat oleh Babeskin365- Persediaan Cantik Aku Untuk Kahwin!

BeautyOat oleh Babeskin- Persediaan Cantik Aku Untuk Kahwin! | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Pejam celik kelip kelip, tak sampai sebulan lagi majlis aku . Huru hara gak dugaan bertunang kami. Dapatlah juga hasil air mata 13 besen. Biasalah. Kalau tak de dugaan tak trill lak. Bosan. Tak gitu? So sekarang, opkos sambung baik perjuangan cantik untuk kahwin aku. :P

beatyoat oleh babeskin365, babeskin365 beautyoat, oat untuk cantik, kebaikan oat, kolagen plus oat
Serlahkan Kecantikan Dirimu Bermula Dari Dalam

Alhamdulillah, dalam proses nak kawin ni, banyak rezeki produk kecantikan berkualiti. Yang latest, rezeki aku merasai kebaikan Beautyoat daripada Babeskin365. Honestly, lama dah mengidam nak try BeautyOat ni lepas nampak blogpost Namee Roslan. Sapa tak tergoda dengan ayat power blogger tu. Dah la cantik. Minum BeautyOat lak. Tambah-tambah cantik lagi tau. Jeleszzz iolssss.

BeautyOat adalah sebuah produk minuman kecantikan berasaskan oat yang sangat berkhasiat dan mampu menyerlahkan kecantikan dan memberikan kesan yang sangat mengagumkan untuk kesihatan badan seperti yang kita idamkan. BeautyOat diperbuat daripada bahan semula jadi, membolehkannya dijadikan makanan tambahan harian.

BeautyOat mengandungi kolagen marin dengan ekstrak sakura yang diformulasikan dari Korea dan produk ini merupakan minuman kolagen dengan oat nombor 1 di Malaysia. Beta-glucan daripada oat akan memenuhi keperluan serat harian kita. Oat ni sejenis serat tau. Dia mampu menyekat kolesterol masuk dalam sistem badan dan bagus untuk proses pencernaan. Senang la kita beriyy pepagi. Hee

Kelulusan BeautyOat


beautyoat, babeskin365, beautyoat babeskin365, babeskin365 beautyoat, oat untuk kurus, kolagen untuk cantik, minuman oat perasa vanila
Setiap sachet mengandungi kebaikan yang menyeluruh untuk kecantikan kita :D

BeautyOat adalah produk buatan Malaysia yang disahkan halal. BeautyOat juga berdaftar dengan GMP dan diiktiraf lulus KKM. Jadi, BeautyOat memang selamat untuk semua. Sambil support barangan buatan Malaysia gitu. Hik3

BeautyOat Mengandungi:

  • oat
  • krimer bukan tenusu
  • serbuk susu skim
  • maltodextrin
  • fructose
  • guna halus
  • serbuk ekstrak oryza
  • kolagen
  • serbuk ekstrak sakura
  • serbuk ekstrak pomegranate
  • perasa vanila

Cara Pengambilan BeautyOat


beautyoat oleh babeskin365, babeskin365 beautyoat, kolagen oat untuk cantik
Jangan lupa, bukan hot water!

  1. Ambil satu sachet BeautyOat dan masukkan ke dalam gelas.
  2. Tuangkan 180ml air suam
  3. Kacau sehingga sebati untuk sedia diminum
*Elakkan penggunaan air panas untuk mengelakkan kerosakan nutrien.
*Ambil dua kali sehari, pagi dan malam. Boleh jadi pengganti breakfast dan dinner.

Testimoni Pengguna BeautyOat


testimoni beautyoat, testimoni babeskin365, testimoni pengguna beautyoat

testimoni beautyoat, testimoni babeskin365, kolagen oat cantik, minuman kesihatan, minuman kecantikan

BeautyOat Baik Untuk Kulit


testimoni beautyoat oleh babeskin365, testimoni beautyoat

testimoni beautyoat, testimoni babeskin365, cantik dengan kolagen oat

BeautyOat Baik Untuk Kurangkan Berat Badan


testimoni beautyoat, testimoni babeskin365, kolagen oat untuk cantik, minuman untuk kecantikan, minuman kesihatan

testimoni beautyoat oleh babeskin365, testimoni beautyoat

Testimoni Aku Sendiri Yang Mengambil BeautyOat


beautyoat, beautyoat babeskin365, babeskin365 beautyoat
bangun pagi - lapar - koyak sachet beautyoat - masuk dalam air suam - minum - kenyang sampai tengah hari - kurus

  • rasa. perasa vanila. memang sedap kalau nak banding dengan oat biasa aku dok rasa selama nih. tak manis sangat. sedang-sedang. tak de la kena paksa telan ke hape. just nice.
  • kekenyangan. siyes kenyang tahan lama. tak perlu makan nasi. ganti dinner. kuranglah pengambilan kalori harian aku. sebab tu boleh kurus. umi pun setuju aku mkin slim. hehe
  • kulit pun makin cerah. kalau tak caya tanya adik aku r. dok kalut tanak ambik gambar tepi aku sebab takut nampak dia gelap. sape suruh tak minum BeautyOat kan? Kah3
Best sungguh BeautyOat nih. Lately lak, penjualan dah memasuki pasaran Singapura dan Brunei. Kurlass gitu. Orang luar pun dah mula percaya dengan produk kita tau. So, sesapa yang nak rasa kebaikan macam yang aku dah rasa ni, boleh check it out di link kat bawah nih.
Instagram: @babeskin36official
Telefon: 03 9100 2265
Jangan lepaskan peluang untuk cantik. Macam aku la, mana ada lepaskan. By the way, di kesempatan ni, aku memohon doa daripada korang semua para pembaca untuk kehidupan aku yang akan datang nih. Moga fasa baru aku ini menjanjikan kebahagiaan di dunia dan di akhirat. Amiin. :)

ps- sapa yang nak kad kahwin, tinggal no hp kat komen or whatsapp aku ek. heee

1 comment: