Stiker Perias Kuku Love Nail- Girlish Period - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, June 02, 2015

Stiker Perias Kuku Love Nail- Girlish Period

Stiker Perias Kuku Love Nail- Girlsih Period. | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Kengkadang tengok orang dok pakai pewarna kuku, terasa jugak nak try. Comel gak tapi takut susah nak tanggal, tak sah solat pulak. Haaa. Sekarang dah tak perlu risau. Kan dah ada stiker penghias kuku Love Nail. Hehehe



Cara Pakai

1. Pilih penghias kuku yang korang rasa comel and kena dengan saiz kuku. Kalau aku, aku potong dulu satu, pakai satu. Bukannya, nak pakai semua sekali gus. Senang sikit pakai satu satu. Hee
2. Lekatkan perias kuku dan buang lapisan jernih padanya.
3. Regang-regangkan perias kuku supaya rata pada kuku.
4. Gunakan penjalur kuku untuk membuang lebihan perias kuku dengan gerakan ke bawah
5. Siap.


Bila nak buang pun, tinggal kopekkan je. Atau pun, gunakan je nail polish remover biasa. Boleh jugak. Sesuai sangat kalau kita yang tak leh solat tapi nak kaki kuku cantik guna nail polish yang boleh lekat lekat macam ni. Alaa. Anggapla it is our Girlish Period. Hehehe.

alamak, aku tak reti sangat pakai. tapi ok la for beginner kan. hehe

Love Nail ni produk dari Jepun tau. Tak lama lagi korang boleh dapatkan di hishop.my dengan harga yang sangat berpatutan. Banyak lagi produk kecantikan lain yang berkualiti kat hishop.my tau. Untuk tidak ketinggalan, korang boleh follow media sosial hishop.my sekarang. :D

Facebook Hishop.My
Instagram @hishopmy
Twitter @hishopmy

Selamat jadi cantik. Kih3

3 comments:

  1. ha ah, hari tu pun akak nampak juga ada kawan akak pakai, boleh kopek...he he he...

    ReplyDelete
  2. sangat menarik kan.. zaman sekarang macam macam ada

    ReplyDelete