Foundation Krim Herba Kemboja dengan Vitamin- Bedak Asas Kecantikan Anti Jerawat! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, September 15, 2015

Foundation Krim Herba Kemboja dengan Vitamin- Bedak Asas Kecantikan Anti Jerawat!

Foundation Krim Herba Kemboja dengan Vitamin- Bedak Asas Kecantikan Anti Jerawat | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Hari-hari aku pergi sekolah, memang aku akan mekap. Aku tak kisah pun orang nak cakap apa, nak pergi kenduri ke, menyusahkan diri sendiri ke, over ke, sebab yang penting aku yang rasa feeling dia, the feel of confidence.

Yang peliknya, tak lama kemudian, bibir dia lagi merah daripada aku. Dulu orang tu cakap eye liner aku tebal, macam hantu. Tetiba, dia sendiri pakai tak nak buang. Hairan di situ. Kesimpulannya, tak salah kita usaha jadi cantik! Cantik di mata kita, yang yakinnya kita. Anggaplah kata-kata nista tu macam serangga. Tinggal nak kena jentik jauh-jauh je. Kih3

Foundation Anti Jerawat Krim Herba Kemboja- Foundation Terbaik Masa Kini!


Selepas kejayaan 2 produk sebelum ini iaitu, Krim Herba Kemboja (testimoni pelanggan (klik)) dan Sabun Krim Herba Kemboja, alhamdulillah satu lagi produk hebat telah berjaya dihasilkan iaitu Cambodia Beauty Foundation ini. 

Cambodia Beauty Foundation with Vitamin, Bedak Asas Kecantikan Anti Jerawat, foundation anti jerawat, produk muslim, foundation mesra wuduk

Bedak Asas Kecantikan Kemboja, merupakan produk terbaru keluaran dalam rangkaian produk Krim Herba Kemboja. Cambodia Beauty Foundation with Vitamin ni merupakan produk muslim yang mampu mentranformasikan wajah daripada wajah yang biasa-biasa aja, kepada wajah yang lebih sempurna. Pasti akan menyerlahkan keanggunan sebenar dia yang menggunakannya.

Kelebihan Cambodia Beauty Foundation with Vitamin


  • tidak mengandungi silikon dan hirokuinon- membolehkan kulit bernafas
  • mesra solat- menyerap air untuk memudahkan berwudhuk
  • mengandungi SPF35++ untuk melindungi wajah daripada sinar UV yang berbahaya
  • tekstur yang ringan yang mudah digunakan
  • kekal lama dan tidak bertompok
  • mengandungi Habbatussauda dan Vitamin C untuk merawat kulit dengan berterusan
  • dijamin halal untuk digunakan tanpa ragu-ragu
  • sangat jimat sebab boleh bertahan sehingga 5 bulan dengan penggunaan sederhana
  • berdaftar dengan Kemesterian Kesihatan Malaysia (KKM)
  • tidak menutupi liang roma- tiada kesan negatif walaupun dibawa tidur




Cambodia Beauty Foundation with Vitamin, Bedak Asas Kecantikan Anti Jerawat, testimoni foundation anti jerawat, produk kecantikan muslim, krim herba kemboja
Jelas perbezaannya!

Kalau akulah, tiada lain yang lebih menyenangkan aku selain boleh berwudhuk tanpa membersihkan foundation. Memang leceh sebab lepas solat, nak kena tepek balik. Dengan foundation Krim Herba Kemboja ni, tak perlu dah buat semua tu. Foundation istimewa ni menyerap air. So, air wudhuk tak dihalang daripada mencapai kulit. Boleh bawak berwudhuk, dan bersolat. Senang sangat! :D 

Cambodia Beauty Foundation with Vitamin, Bedak Asas Kecantikan Anti Jerawat, foundation anti jerawat, testimoni foundation anti jerawat, krim herba kemboja, produk kecantikan islam
Terus cantik berseri tanpa cela!

Selama ni aku pelik sangat bila ramai yang suruh aku berhenti bermekap bila naik jerawat. Sedangkan aku bermekap ni memang untuk menyembunyikan cela kat muka. Tapi tulah, tak boleh nak dinafikan banyak foundation dan bahan dalam mekap buat kulit muka berjerawat dan berjeragat. Tapi, tidak dengan foundation anti jerawat Kemboja ni! Sambil melindungi, sambil merawat. Insya Allah, dengan usaha, disiplin, doa, tawakkal, jerawat dan jeragat hilang, kulit cantik, bersih. Yeahhh!!

krim herba kemboja, Cambodia Beauty Foundation with Vitamin, Bedak Asas Kecantikan Anti Jerawat, foundation anti jerawat, produk keluaran muslim
Set lengkap Krim Herba Kemboja untuk kulit cerah berseri tanpa cela!

Foundation anti jerawat Krim Herba Kemboja ini sesuai digunakan pada waktu siang sebagai krim siang supaya kulit kita sentiasa dilindungi sepanjang hari. Sebelum berbedak, tepek foundation ni dulu k. Barulah letak blusher dan sebagainya tu. Baru cun melecun macam Mak Cun! Hahaha.

Untuk tempahan boleh rujuk harga produk Krim Herba Kemboja di bawah ni dan whatsapp/wechat Muja 01126947035

Krim Herba Kemboja- RM59
Sabun Herba Kemboja- RM 44
Foundation Anti Jerawat- RM79
Kos penghantaran- RM6 SM / RM10 SS
Harga Set Kombo- RM188

Berita gembira!!! Sempena Hari Kemerdekaan dan Raya Haji, harga set kombo Krim Herba Kemboja hanya RM165!! Anda jimat sehingga RM23!! Banyak tuuu. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan set produk kecantikan keluaran Muslim terbaik ni. Whatsapp k. I am waiting. :)

ps- Siapa yang buat tak peduli. Siap kulit dia dengan penangan si matahari! Wassalaam.

2 comments: