Lirik Lagu Kian oleh Mawi - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, September 08, 2015

Lirik Lagu Kian oleh Mawi

Lirik Lagu Kian oleh Mawi | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Tetiba start dari semalam, lagu Kian oleh Mawi ni terngiang-ngiang dalam telinga, hasil imaginasi otak mungkin. Tetiba juga, rasa best pulak lagu ni. Manalah tahu ada orang yang rindu kat Mawi World, boleh la nyanyikan lagu ni sesama dengan aku ye. Hehehe

lirik lagu, kian oleh mawi, lirik lagu kian, kian lirik
Lirik Lagu Kian nyanyian oleh Mawi


Kian jauh, kian hilang
Kasih antara kita
Nampak tenang pada zahirnya
Tapi batin tersiksa

Yang terguris tak nampak di mata
Yang terhiris terluka
Sesekali terbit air mata
Tahan sebak di dada

Kemanakah nak dibawa
Resah kian melanda
Dimanakah hendak kukhabar
Pilu di dalam dada

Bila kasih di hujungnya nyawa
Rasa dimanja
Perasaan pun kian tersentuh
Bila rindu ini berlabuh

*Korus
Apakah yang dikejar dalam hidupmu
Berkali kukata padamu
Kita singgah di dunia yang sementara
Penuh tipu daya

Yang kekal di sana
Biarlah kita bersama
Usahlah hanyut terus terleka
Kerana dunia

*Korus
Apakah yang dikejar dalam hidupmu
Berkali kukata padamu
Kita singgah di dunia yang sementara
Penuh tipu daya

Yang kekal di sana
Biarlah kita bersama
Usahlah hanyut terus terleka
Kerana dunia

Pada aku masih ada
Kasih belum terhakis
Sebenarnya sudah lama
Kusungguh berkecil hati

-----

Tu jelah. Wassalaam. :)

3 comments: