Mika Sakura White- Suplimen Terbaik Untuk Putihkan Kulit Seluruh Badan - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, September 14, 2015

Mika Sakura White- Suplimen Terbaik Untuk Putihkan Kulit Seluruh Badan

Mika Sakura White, Suplimen Terbaik Untuk Putihkan Kulit, cra putihkan kulit

Mika Sakura White- Suplimen Terbaik Untuk Putihkan Kulit | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Zaman sekarang, semua orang nak cantik. Bukan macam dulu. Sekarang, cantik dah jadi keperluan. Kalau dulu perempuan sahaja mementingkan kecantikan. Sekarang, lelaki pun dah pandai jaga muka dan makan suplimen untuk kesihatan dan kemachoan.

Mika Sakura White- Jom Putihkan Seluruh Badan!


Mika Sakura White, Suplimen Terbaik Untuk Putihkan Kulit, rahsia kulit putih

Mika Sakura White merupakan produk suplimen yang memang berkesan untuk memutihkan kulit satu badan dengan cara paling mudah. Kunyah sahaja! Rasa macam-macam buah beri. Sedap. Tapi, jangan buat macam kudap-kudap pula. Boleh ambil sebiji atau dua biji sehari sebelum makan. Senang je kan? Tak payah nak masak air panas, tak payah bancuh.

Kunyah sahaja! :D

Mika Sakura White, Suplimen Terbaik Untuk Putihkan Kulit, kulit putih cantik berseri
Saayang sangat kat Mika Sakura White! :D

Biasanya, kalau kita guna skincare, mesti produk untuk muka sahaja. Pelik juga kalau muka putih, tangan hitam, leher gelap. Mesti nampak tak sempurna. Nanti mulah ada mulut-mulut jahat busuk yang cakap kita cantik sebab mekap je. Nak makan ubat klinik, pahit. Kalau tak pahit, jenis nak kena bancuh pula. Leceh! Kan bagus kalau ada tablet yang rasa macam buah beri, boleh kunyah-kunyah sambil menonton televisyen. Haipp, sapa cakap tiada? Mika Sakura White kan ada?

Mika Sakura White, Suplimen Terbaik Untuk Putihkan Kulit, jom putihkan kulit
Pagi-pagi, turun bawah, kemam Mika Sakura White, baru pergi sekolah. Ok?

Mika Sakura White sangat efektif dalam 

  • mencerahkan dan memutihkan kulit muka
  • menghilangkan jerawat dan parut jerawat
  • menghilangkan jeragat
  • menyerlahkan keserian wajah
dan yang paling penting, Mika Sakura White mampu untuk mencerahkan kulit satu badan dengan cara paling mudah dalam dunia iaitu dengan 

Kunyah sahaja! :D

Mika Sakura White, Suplimen Terbaik Untuk Putihkan Kulit, putihkan seluruh badan
Jom Mika Sakura White!

Mika Sakura White juga

  • dihasilkan 100% semulajadi daripada ekstrak Bunga Sakura
  • dihasilkan 100% tanpa bahan kimia yang berbahaya
  • tidak meninggalkan kesan sampingan yang negatif
  • diformulasikan oleh doktor perubatan bertauliah Malaysia dengan kepakaran dan kecanggihan teknologi dari Korea
  • sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan wanita
  • mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
  • mempunyai rasa yang sangat sedap untuk dikemam atau dikunyah
Kunyah sahaja boleh cantik dengan Mika Sakura White ni! :D

Testimoni Pengguna Mika Sakura White


Mika Sakura White, Suplimen Terbaik Untuk Putihkan Kulit, cara putih seluruh badan

mika sakura white, putih seluruh badan, suplimen putihkan kulit

Mika Sakura White, Suplimen Terbaik Untuk Putihkan Kulit, cara putihkan kulit, rahsia kulit putih

Mika Sakura White, Suplimen Terbaik Untuk Putihkan Kulit, rahsia putih seluruh badan

Last sekali, terimalah wajah orang yang dalam proses nak putih dengan Mika Sakura White ni beserta dengan niat nak show off lipstick baru beliau. Kih2

Mika Sakura White, Suplimen Terbaik Untuk Putihkan Kulit, rahsia kulit putih, kulit putih seluruh badan
Yang ni No Edit, tapi under low light. Still tak nampak horror. YeeeHaaaaa

Alhamdulillah. Aku sendiri rasa happy dengan perubahan yang aku rasa. Mekap aku pun nampak makin ok sebab tak perlu nak over sangat foundationnya. Parut makin surut, tak sedalam dulu. Kulit makin cerah. Kulit pun tak kering tau. Lembap je. Rasa pun sedap. Tiap pagi, tak rasa terpaksa nak makan cekelat Mika Sakura White nih.

Sesiapa yang nak order suplimen putih terbaik ni, sekarang adalah masa yang paling tepat untuk dapatkan Mika Sakura White. Sebabnya sekarang Procrowd Holdings sedang mengadakan promosi untuk 200 pelanggan terawal. Sebarang pertanyaan cepat whatsapp

Sis Ara dari Procrowd - 0132037799

Untuk lebih info, boleh rujuk Facebook Rahsia Kecantikan Wanita. Jangan lupa bagitahu korang tahu pasal Mika Sakura White daripada blog aku nih tau. Mana tahu dapat diskaun. Tak pun aku tetiba dapat diskaun. Kih3. 

Tu jelah setakat ni. Till next entry folks. Chow sin chi. Wassalaam.

4 comments: