Custom Made Hadiah Untuk Yang Tersayang di Printcious.Com - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, November 27, 2015

Custom Made Hadiah Untuk Yang Tersayang di Printcious.Com

Custom Made Hadiah Untuk Yang Tersayang di Printcious.Com | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Antara bad days yang aku lalui dalam hidup ini adalah proses memilih hadiah. Sekarang, kawan-kawan aku ramai yang nak kahwinlah, bertunanglah. Pastu, nak bagi hadiah apa? Kalau boleh tak naklah beli set cawan kat Mydin. Buat penuh gerobok je. Pakainya idok. *sigh

Kalau kita bagi hadiah, letak nama atas pembalut atau kad, orang simpan lagi untuk sebulan. Kalau geng CleanHouse datang, confirm buang. Pastu, diorang tak ingat dah sapa yang bagi. Sedih jugak. Bila dah ada Printcious.Com, tak risau dah sebab boleh custom made hadiah. Biar hadiah tu ada satu je dalam dunia. Selit nama kita kat memana. Kekal kat situ selalu dia guna. Baru dia tak lupa. Kih3

Printcious, Precious Gifts From Your Heart


printcious, diy hadiah, hadiah custom made, hadiah comel, hadiah untuk yang tersayang
Precious gifts from your heart / Hadiah istimewa dari hatimu

Nasib baik aku jumpa Printcious.Com yang nak buat bad days aku jadi good days. Printcious.Com adalah sebuah website khas yang menyediakan hadiah-hadiah cute come marvellous gorgeous untuk mereka yang sedang mencari-cari hadiah untuk mereka yang istimewa dan tersayang. Yang bestnya kat Printcious.Com ni, semua hadiah tu kita boleh DIY!!! 

Kelebihan Membeli Hadiah Comel di Printcious.Com


Banyak lebihnya beli hadiah kat Printcious.Com kalau nak banding dengan beli kat Parkway KbMall tu.
  • Boleh guna design sedia ada atau custom made design yang kita suka. Tak pun, tambah je perkataan pape kat design sedia ada. Senang koje. (Paling best!)
  • Percuma pemulangan barang dalam 7 hari. Kalau rosak ke hape, mohon return dalam seminggu. Boleh dapat barang lain.
  • Percuma kos penghantaran dengan pembeliaan RM75 ke atas untuk Semenanjung Malaysia. Yup, orang Kelantan macam aku tak payah fikir kerugian kos pos. Kih3
  • 20% diskaun dengan kod NOV2015 sehingga 30 November 2015. Haip, berapa hari je lagi tinggal ni.
  • Insya Allah, ada je tawaran menarik di website Printcious.Com untuk pelanggan tersayang.
Terharu tau bila ada website best cenggini.. :')

Barangan Hadiah Yang Disediakan di Printcious.Com


Aku ada baca review Printcious.Com di blog Mama Darwish ni. Puas hati betul dia dengan pembelian mug. Mana taknya. Dah la cantik, inspirational lak tuh. Tengok mug je dah boleh jadi motivated. Mari kita tengok apa je barang yang kita boleh tempah kat Printcious.Com ni.

printcious, hadiah custom made, diy hadiah, hadiah online, hadiah untuk tersayang
Bantal DIY untuk teman tidur. Hangat..

hadiah custom made, diy hadiah, hadiah diy, hadiah custom made, printcious
Pelapik tetikus menghiasi meja komputer. Cute..

mug custom made, diy mug, hadiah custom made, diy hadiah, printcious
Gelas untuk minum milo panas. Awesome..

diy hadiah, hadiah custom made, review printcious, custom made hadiah, custom made puzzle
Puzzles untuk masa terluang. Challenging..

custom made tshirts, diy tshirts, printcious, diy hadiah, custom made hadiah
Tshirt dengan style. Stylish..

custom made mozek, mozek diy, hadiah untuk kesayangan, printcious
Mozek bergambar. Cool..

 Hadiah Pilihan Hatiku di Printcious.Com


Kalau aku, aku nak hadiah mug ni. Aku jenis suka minum air masak. Kalau minuman manis, suka yang dengan ais. Sesuai sangatlah kalau dapat seketul mug. Letak pulak nama husband aku yang selalu jauh tu. Hilang sikit rasa rindu. Kahs! :P

Letak nama Nik dan Mujahidah. Sweetness overload!!!

Nak ganti nama sapa kat John and Jane tu ye. Kihs.



Korang pun, kalau ada nak beli hadiah birthday ke, kahwin ke, mohon tempah di Printcious.Com untuk pastikan hadiah korang stand out among all the hadiah yang kawan korang dapat. Pastikan hadiah dari hati korang tu, takkan dilupakan. Untuk lebih lanjut, korang boleh pergi ke:

Laman web Printcious.Com
Facebook Printcious.Com
Email ask@printcious.com
Telefon 0193233532

Tulah yang aku boleh share ngan korang pasal website hadiah terbaik di Malaysia ni. Till next entry folks. Wassalaam. :D

2 comments:

  1. Wahhh.. menarik betul dapat design barang kesukaan kte..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih atas perkongsian :D

    ReplyDelete