Monday, November 23, 2015

Testimoni Pakai Chriszen Moist Cake dengan Chriszen Ampoule

Edit Posted by with 4 comments
Testimoni Pakai Chriszen Moist Cake dengan Chriszen Ampoule | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Frust tahu dak frust? Yela, asyik dok tanya pakai apa nampak cantik. Pakai apa nampak lawa. Pakai apa nampak flawless. Bila orang dah cakap pakai Chriszen Moist Cake yang memang terbaik tak percaya. Penat lak rasa kotak suara nak suarakan benda sama tahu.. -_-

Senang Je Nak Jadi Cantik. Gunalah Chriszen Moist Cake!


testimoni chriszen moist cake, chriszen moist cake, chriszen terbaik
Jangan ingat parut jerawat aku tak dalam.

Korang bacalah pasal Chriszen Moist Cake ni. Memang banyak kelebihan dia. Yang aku tahu, memang senang nak jadi cantik dengan Chriszen. Pakai je toner, ampoule, then bedak dia. Terus flawless. Tak payah pakai bb cream or cc cream dah. Bedak lain pun tak payah. Sebab dia dah cover hampir semua flaws dekata muka sambil merawat dan menghalang cahaya matahari. Tak ke jimat masa banyak dah bila tak payah pakai sunblock asing? Terpulang masing-masinglah kan?

chriszen moist cake, testimoni chriszen, chriszen foundation

Orang selalu tengok aku muka aku dengan mekap. Dorang mesti cakap lama aku mekap. Padahal 15 minit dah siap dah semua termasuk pakai eyeliner dengan blusher. Terus pakai tudung. Bukan jenis aku untuk keluar macam tu je sebab aku sayang muka. Aku nak protect from cahaya matahari berbahaya. Dan aku juga nak rasa aku cantik. Bila perempuan rasa cantik, baru dia rasa yakin bertenaga. Kalau tak caya, cuba! Cuba jadi cantik, mesti addicted. Kih3

Jimatnya Guna Chriszen Moist Cake!


chriszen moist cake, chriszen foundation, testimoni pengguna chriszen

Setakat penggunaan Chriszen dari bulan 4, baru dua bekas aku guna. Aku beli baru tu pun sebab tak sabar nak beli. Yelah, bekas pertama tak habis-habis. Boleh gak aku tinggal kat rumah satu, kat ipg satu. Sampai sekarang, dua-dua tak habis lagi. Padahal aku jenis pakai almost everyday kalau pergi kelas atau keluar. Tu yang hubby asyik nak keluar ngan aku. Sebab suka sangat tengok aku mekap agaknya. Yelah, dalam rumah malas la pulak. Kih3


testimoin chriszen moist cake, chriszen foundation, chriszen tahan lama

Chriszen Moist Cake Ni Memang Tahan Lama!



Inilah muka aku lepas balik dari sekolah. Mekap still intact. Samalah macam masa aku pakai Chriszen masa bersukan kat padang. Semua orang lain dah bertukar warganegara kalau tengok pada muka, aku masih orang Malaysia. Apalah yang hebat sangat Chriszen Moist Cake ni. Tak payah nak topup selalu macam bimbo gedik dalam drama. Sikit-sikit nak gi ladies nak betulkan mekap. Kih3

Nak order? Whatsapp Mujahidah 01126947035 k. :)

4 comments:

  1. wah cantik sentiasa luaran n dalaman bagus tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah.. kita terus usaha ke arah tu. :D

      Delete
  2. saya betul betul igt pasal kek moist tadi T^T ahaha

    ReplyDelete
  3. Wahhh, ade juga kawan pakai nampak glowingg jerr

    ReplyDelete