Fesyen Jubah Dress- Shopping Sambil Berjimat dengan Lazada Vouchers! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, December 08, 2015

Fesyen Jubah Dress- Shopping Sambil Berjimat dengan Lazada Vouchers!

Fesyen Jubah Dress- Shopping Sambil Berjimat dengan Lazada Vouchers | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Sedar tak sedar, dah sampai ke bulan Disember. Bulan terakhir 2015. Time hujung tahun gini, jangan lepaskan peluang shopping sempena Year End Sale sebab banyak kedai jual barang dengan harga murah sebab nak habiskan produk dorang.

Tahun depan nak masuk produk baru pulak. Moh kita ramai-ramai ke Lazada! :D

Fesyen Jubah di Lazada Memang Memikat Hati Sanubari


Lazada memang tempat yang paling sesuai untuk kita ambil kesempatan grab macam-macam barang dengan harga murah. This time, aku nak suggest beberapa fesyen jubah kat Lazada. Jubah memang best sebab kita boleh pakai kat mana je. Kan jubah dah jadi daily wear sekarang. Bukan pakai gi masjid je. Memang sentiasa nampak fashionable in whatever occasion. Formal or informal.

Dah tak nampak awkward dah pakai jubah pergi shopping mall sekarang. Tambah-tambah, kalau jubah korang gorgeous macam jubah-jubah kat bawah ni. Semua jubah ni boleh dapat kat Lazada tau. Macam-macam brand ada. Tinggal pilih je. :D

fesyen jubah, jubah dress, jubah lazada, wafiyya jubah
Wafiyya Jubah


fesyen jubah terkini, jubah dress, cape malay jubah, jubah di lazada, lazada vouchers
Cape Malay Jubah

Favourite aku mestilah Cape Malay Jubah tu sebab cape dia tu dah macam tudung. Labuh sampai tutup dada. Kiranya, kalau aku pakai tudung lilit kat leher pun, still boleh cover dada, still menutup aurat. Yelah, ada juga teringin nak try pakai shawl turban ala-ala Yuna tu. Kih3

Ciri-ciri Jubah Pilihan Mujadafewa


  1. Menutup aurat secara menyeluruh- tidak ketat, tidak jarang,
  2. Material yang selesa- mudah dipakai, tidak panas, tidak melekap
  3. Kepanjangan yang sesuai- tidak singkat atau terlalu labuh (cecah lantai walaupun pakai heels)
  4. Warna yang cantik dan modest- sesuai dengan konsep jubah, lebih sederhana
  5. Zip pada tangan/dada- mudah untuk berwudhuk, bf friendly untuk bf mommies

lazada vouchers, baucer lazada, ammara imaan jubah, jubah di lazada, fesyen jubah terkini, jubah dress
Ammara Imaan Jubah

baucer lazada, lazada vouchers, jubah di lazada, fesyen jubah terkini, jubah dress
Jarum Nabeela Jubah



fesyen jubah dress, jubah di lazada, lazada vouchers, baucer lazada, diskaun di lazada
Rania Adeeba Jubah Hilwana

Membeli Belah dengan Lazada Vouchers Lagi Seronok!!!


Bila tengok barang ke, baju ke, produk ke, yang dah berkenan di hati, mesti rasa nak beli. Tapi, bila tengok harga, rasa sedih. Kalau tak beli, tak tenang lak. Teringat-ingat, termimpi-mimpi. Jangan risau, kini kita ada Lazada Vouchers untuk memberikan pengalaman membeli belah yang lebih membahagiakan, menyeronokkan.

Lazada Vouchers ni membolehkan kita beronline shopping tanpa rasa,'Eh, membazir ni.' Membazir apanya bila diskaun sampai 80% hoiiihhh. Boleh beli macam-macam. Lagi senang kalau kita dah ada Lazada App kat handphone. Lagi senang nak shopping. Tawaran lagi hebat kat aplikasi dorang tau. Ni orang kata shopping sambil berjimat. Kita beli kita guna, bukan beli nak buang.


Macam-macam jenis vouchers boleh dapat di Picodi.My

Mohon sangat jangan lepaskan peluang untuk guna Lazada Vouchers ini masa membeli belah kat Lazada. Yelah, orang dah bagi, kita ambillah. Orang nak bagi dengan harga murah, nape lak nak beli dengan harga mahal. Diskaun sampai 80% tu! Tak baik tolak rezeki tau.

Setakat ni jelah. Wassalaam.

1 comment:

  1. Kami menerima tempahan pukal untuk semua jenis pakaian ( jubah, baju kurung, baju melayu, dress dan lain-lain ) pada harga yg berpatutan... Upah jahitan serendah RM 17 bagi 500pcs ke atas. Hubungi atau wassup saya 01121124021

    ReplyDelete