Tukar Warna Lipstick Muka Berubah - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, February 03, 2016

Tukar Warna Lipstick Muka Berubah

Tukar Warna Lipstick Muka Berubah | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Disebabkan dalam Wishlist 2016 tak de tentang blogging career, blogging career aku tahun ini agak ke laut. Yes. Dah masuk bulan Februari, baru entri kedua aku tulis.

Entahlah, maybe i am just too immersed with practicum season this year, pastu nak buat kerja dengan Fiverr lagi, nak selesaikan #Misi3Bulan lagi, it is just too much for me kot. Tapi, I know I am strong enough to go through this. #prayformuja

Have to agree. Memang warna lipstick berbeza, buat muka jadi berbeza.

Just a quick entry from me. Just nak show how different a person can be with just a change of lipstick colour. Aku mula berjinak-jinak dengan nude colour ni lepas practicum-mate aku bagitahu supervisor praktikum aku kurang berkenan dengan practicum trainee teacher pergi sekolah dengan lipstick merah menyala. So, aku sedang dalam usaha tone down. So, aku pergi KBMall few days ago just to look for nude colour lipsticks. Hehehe



Orang kata, lipstick warna merah buat kita nampak lebih tua. Betul ke? Tapi, aku suka. T_T


Betul ke warna pink buat muka nampak lebih ceria? Macam pucat je.


Belanja lagi gambar dengan pink colour lipstick masa pergi Pantai Air Tawar.


Yang ni, seingat aku, tak pakai lipstick. Fokus kat mata je. Amacam?

 Ok lah. Tu je yang aku mampu tulis untuk bazirkan masa korang membaca hari ni. Chow.

5 comments:

  1. comel lah , lagi lawa , muda bila pakai yang pink tu :D

    ReplyDelete
  2. Singgah baca entry awak... suka tengok gambar ketiga, ayu+comel.

    ReplyDelete
  3. Saya pun suka pakai lipstick merah menyala. Hahah. Nasib baik cikgu-cikgu tak tegur time praktikum fasa 1 dengan 2 dulu. Tahun ni tak sempat merasa praktikum fasa 3 sebab saya tangguhkan pengajian. Nak rehat dulu. Heheh.

    http://angellovesoldier.blogspot.com/

    ReplyDelete

  4. Pakai lipstik merah nampak menyerlah...
    Pink nampak lembut.....
    Saya suka merah......
    -personal opinion-😊😊

    ReplyDelete