EZ Sliwhide by Zamina Beauty & Health- Detoks Untuk Kurus Sambil Jadi Putih! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, March 06, 2016

EZ Sliwhide by Zamina Beauty & Health- Detoks Untuk Kurus Sambil Jadi Putih!

ez sliwhide, testimoni ez sliwhide, review ez sliwhide, suplemen untuk detoks, suplemen kurus, suplemen putih

EZ Sliwhide Beauty & Health- Detoks Untuk Kurus Sambil Jadi Putih | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Kalau korang betul-betul kawan sepanjang hayat aku, kalau korang follower tegar blog aku, mesti korang tahu betapa aku berperang hebat dengan masalah berat badan berlebihan. Aku pergi gym, aku minum air kosong 5 days a week, tapi memang aku jenis lambat turun berat badan. Pernah tak rasa sedih? Pedih? Hahh! Macam tu la yang aku rasa. T_T

Kengkadang aku jelez dengan umi. Bila dia start diet, mesti turun 2kg seminggu. Pelik juga. Aku tanya, dia pun gtau rahsianya. Rupanya, dia makan ikan singgang! Hah??? Iye! Singgang ada asam keping; garcinia cambogia. Asam keping memang berkesan untuk turunkan berat badan. Dari dulu la aku berminat dengan produk yang ada garcinia cambogia ni.

ez sliwhide, zamina beauty, suplemen kurus, suplemen putih, produk kurus, produk cantik

Bagai pucuk dicita ulam mendatang. Baru-baru ni, Encik Zam daripada Zamina Beauty & Health memperkenalkan aku dengan EZ Sliwhide yang memang ada kandungan garcinia cambogia. Alhamdulillah. Aku bersyukur sangat diperkenalkan dengan produk detoks for slimming and whitening nih.

ez sliwhide, zamina beauty, detoks untuk kurus, produk cantik, cara putihkan kulit

Apa Itu EZ Sliwhide by Zamina Beauty & Health:

Suplemen EZ Sliwhide adalah suplemen untuk pelangsingan badan (body slimming), pemutihan kulit (skin whitening) dan detoks badan. EZ Sliwhide kaya dengan anti oksida yang terkenal dengan fungsi awet muda. Ia juga kaya dengan vitamin C dan E yang memang sinonim dengan fungsi memutih dan mencantikkan kulit. Kulit yang cantik adalah kulit yang sihat dan berseri.

ez sliwhide, zamina beauty, produk kurus, produk cantik, cara putihkan kulit, cara kuruskan badan

Kandungan Zamina EZ Sliwhide

  1. Garcinia cambogia
  2. Pure astaxanthin
  3. Pure pearl powder
  4. Vitamin C & E
  5. Collagen
  6. Dandellion
  7. Arabic gun
  8. Teh hijau
  9. Ekstrak sakura

Kebaikan dan Kelebihan EZ Sliwhide by Zamina Beauty & Health:

  • berkesan untuk mengurangkan berat badan sehingga mencapai berat badan yang ideal
  • membekalkan tenaga sehingga dalam mengurangkan rasa lapar
  • berkesan membakar lemak untuk membentuk badan yang lebih langsing dan menawan
  • melambatkan pembentukan lemak dalam badan
  • mempertingkat kadar metabolisme badan supaya kalori dibakar lebih cepat
  • membuang angin dalam badan supaya perut lebih kempis dan tidak kelihatan buncit
  • membuang toksin dalam badan sekaligus membuatkan badan berasa lebih ringan

Testimoni Pengguna EZ Sliwhide by Zamina Beauty & Health



testimoni ez sliwhide, review ez sliwhide, produk kurus, produk putih
- rasa yang sedap
- kenyang lebih lama

testimoni ez sliwhide, review ez sliwhide, detoks untuk kurus, produk kurus, produk putih
- turun 3 kg
- lebih lawas
- senang digunakan
- jimat masa

testimoni ez sliwhide, review ez sliwhide, zamina beauty, produk kurus, produk putih
- muka makin cantik

Testimoni Muja Sendiri Dengan EZ Sliwhide


review ez sliwhide, testimoni ez sliwhide, zamina beauty, produk kurus, produk putih, suplemen cantik

Aku started guna 28 Februari rasanya. Kira baru seminggu lepas. Hari ni, nak umumkan, Muja sudah hilang 2kg!!! Dalam seminggu sahaja ambil EZ Sliwhide, kadang-kadang cheat, seminggu tak pergi gym, makan tak jaga, turun 2kg. Indahnya dunia! :D

Rasa nak lompat tali 100 kali je kat sekolah ni. Nampak macam sikit, tapi cuba bayangkan 2kg gula dah hilang daripada badan kita. Pencapaian besar tau. Patut pun dah 2 orang cakap saiz tangan makin kecil. Kulit pun makin licin dan cerah. Alhamdulillah. :D

review ez sliwhide, testimoni ez sliwhide, zamina beauty, produk kurus, produk cantik, suplemen cantik kurus

Aku memang susah turun berat sebab tak jaga makan, tapi selalu pergi gym. Dah seminggu aku skip sebab nak tumpukan pada action research proposal. Hari ni, ada orang buat survey. Setelah sekian lama, aku beranikan naik penimbang berat. Ingatkan berat badan naik. Makin turun rupanya. *grin

Kalau dulu, membuang sehari sekali, sekarang 2 hari sekali. Kadang-kadang, sebenarnya nak buang yang kecil, terkeluar sekali dengan yang besar. Perut tak sakit sangat pun, tapi lawas.Angin pun keluar manjang. Patut pun perut rasa kempis. Tak rasa kembung penuh angin macam dulu dah. Ha6

ez sliwhide, review suplemen cantik kurus, zamina beauty, produk detoks

Nak guna pun senang. Tak payah bancuh pun. Setengah jam sebelum waktu makan, koyak je sachet, terus kemam. 2 kali sehari je. Senang je nak larut sebab serbuk EZ Sliwhide memang halus. Rasanya pun sedap. Rasa buah je. Tak pahit. Senang hidup! :D

ez sliwhide, zamina beauty, suplemen kurus cantik

Cara Pengambilan EZ Sliwhide

  1. Koyak sachet
  2. Tuang atas lidah
  3. Kemam
  4. Tak perlu bancuh sebab serbuk halus senang larut dengan air liur je


Tempah EZ Sliwhide Sekarang!

Harga RM80 SM / RM85SS termasuk kos penghantaran
20 sachet sebekas
Whatsapp 019 578 2296
Fanpage Zamina Beauty & HealthInstagram Zamina BeautyLaman Web Zamina

ps- tu jelah perkongsian aku hari ni. Kena cuba baru tahu. Hehehehe
Wassalaam.

1 comment:

  1. wah baca review muja macam best je..hehe
    harga pun murah rm80 je utk 80 sachet?
    berbaloi :)

    ReplyDelete