Lirik Lagu Pencuri Hati oleh Ayda Jebat - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, March 21, 2016

Lirik Lagu Pencuri Hati oleh Ayda Jebat

ayda jebat, pencuri hati, lirik lagu pencuri hati ayda jebat
Ayda Jebat, antara peserta AF9 yang berjaya.

Lirik Lagu Pencuri Hati oleh Ayda Jebat | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Korang tengok tak cerita Isteri VS Tunang? Best kan? Memula tahu tajuk cerita, aku dok rasa cerita tu tak best. Yelah. Apa ke tajuklah Isteri VS Tunang. Pelik. Tapi, tengokkan pelakon, macam best. Scha al-Yahya dengan Sharifah Sakinah. Pelakon lelaki tu aku tak minat sangat. Nama sapa dia tu?

ayda jebat, pencuri hati, lirik lagu pencuri hati ayda jebat
Being her not biggest fan, I have to admit, Ayda Jebat ni cantik sungguh! 

Sebab aku stay kat asrama, aku tak boleh nak catch up sangat dengan drama tu. Tapi, aku tertarik betul dengan OST Isteri VS Tunang tu, lagu Pencuri Hati oleh Ayda Jebat. Best woo lagu ni. Memula dengar, macam lagu Korea. Tak pun Jepun. Tak tahu pula Ayda Jebat yang nyanyi. Tak sangka juga suara dia ni best juga. Terpaksa mengaku, I am not her biggest fan pun. Hehehe.

LIRIK LAGU PENCURI HATI - AYDA JEBAT (OST ISTERI VS TUNANG)

Jam di dinding terus berdetak
Kakiku juga terus berjalan
Tapi mengapa tak kau lepaskan tatapanmu dari diriku
Menembus hingga jantung ini terasa agak terhenti

Semua yang ada ada pada dirimu
Membuat aku ku aku jatuh cinta
Come on baby say you love me
Love me say you love me

Tak bisa ku sayang sayang selain dirimu
Penjara kamu mu kamu dalam hatiku
Come on baby say you love me

Tak kuasa ku menahan rasa
Hatiku makin semakin berdebar
Tapi mengapa tak kau lepaskan tatapanmu dari diriku
Menembus hingga jantung ini terasa agak terhenti

Semua yang ada ada pada dirimu
Membuat aku ku aku jatuh cinta
Come on baby say you love me
Love me say you love me

Tak bisa ku sayang sayang selain dirimu
Penjara kamu mu kamu dalam hatiku
Come on baby say you love me yeah

Satu, dua senyum manismu
Tiga, empat lirik matamu
Dengan tawa tawa riangmu
Bikin hatiku jadi rapuh
Si pencuri hatiku
Kau pencuri hatiku

Semua yang ada ada pada dirimu
Membuat aku ku aku jatuh cinta
Come on baby say you love me
Love me say you love me

Tak bisa ku sayang sayang selain dirimu
Penjara kamu mu kamu dalam hatiku
Come on baby say you love me

Semua yang ada ada pada dirimu
Membuat aku ku aku jatuh cinta
Come on baby say you love me
Say you love me

Tak bisa ku sayang sayang selain dirimu
Penjara kamu mu kamu dalam hatiku
Come on baby please don't hate me

Love me, love me oh
Love me, love me (hey close your eyes)
Love me, love me oh
Love me, love me ah

Love me, love me oh
Love me, love me (love me)
Love me, love me oh
Love me, love me

Love me, love me oh ah ah ah
----------

Dah dengarkan lagu Pencuri Hati oleh Ayda Jebat ni? Kalau belum, sila search kat Youtube k. Best and catchy giler. Best je buat dengar time tengah sadis dan sedih. Boleh happy balik. Aku selalu juga guna lagu-lagu catchy macam ni so that aku lupa masalah dalam hidup aku. Tak pun, aku suka scroll Instagram happy couples. Best tengok orang lain bahagia di satu sudut dunia. Huhuu

lirik lagu pencuri hati ayda jebat, ost isteri vs tunang, pencuri hati, ayda jebat
Semoga Ayda Jebat istiqamah bertudung in future. Amiin

Di kesempatan ini, aku nak ucapkan juga Tahniah Ayda Jebat! sebab dah bolot banyak anugerah masa AME2016 hari tu. Biarlah orang ramai nak kata apa pun, yang penting, hadiah ribu riban tu nak jadi milik dia. Hehehe

Wassalam.

No comments:

Post a Comment