Pakej Murah Melancong Ke Korea Tahun 2016 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, March 13, 2016

Pakej Murah Melancong Ke Korea Tahun 2016

Pakej Murah Melancong Ke Korea Tahun 2016 | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Tak cukup informatiflah blog aku kalau setakat berkongsi pasal perkara wajib tahu sebelum melancong ke Korea, tapi tak bagitahu pula pakej-pakej murah yang ada. Jangan marah dulu. Nak bagitahulah ni.

PAKEJ MURAH KE KOREA 2016 


pakej korea 2016, pakej murah korea, bercuti di korea, trip bajet korea

MuslimTravelBug.Com adalah team yang korang kena rujuk kalau nak bercuti di Korea. Mereka memang terbaik. Pakej bercuti di Korea dengan dorang bermula daripada RM2700 hingga RM3200 sahaja. Berbeza bergantung kepada pakej yang dipilih; backpackers, private atau fullboard. Nak minta dorng settelkan sekali dengan flight pun boleh. Semua pakej memang menarik dan mengikut keperluan dan keselesaan masing-masing. 

pakej murah korea, pakej korea 2016, trip bajet 2016, bercuti di korea

By the way, MuslimTravelBug.Com ni hasil usaha sama pelajar Malaysia di Korea Selatan. Mereka sudah beroperasi sejak 2012 lagi. Sekarang dah 2016. Jadi, dalam 4 tahun juga dorang sudah menguruskan keperluan percutian orang Malaysia di Korea. Memang sebuah team yang sangat berpengalaman. Sebab tulah korang harga yang dorang letak jauh lebih murah daripada yang lain.

Jadual Melancong Di Korea Tahun 2016 dengan MuslimTravelBug.Com


pakej murah korea, trip bajet korea, pakej korea 2016, bercuti di korea

April 
17-21 April 2016 
19-24 April 2016 

May
12-16 May 2016
19-23 May 2016 

Ogos
4-8 Ogos 2016
18- 22 Ogos 2016

Sept
14-18 Sept 2016
22-26 Sept 2016 

Oktober 
19-23 Oct 2016
26-30 Oct 2016 

Nov 
2-6 Nov 2016 
9-13 Nov 2016 

Dec 
2-6 DEC 2016 
5-9 DEC 2016 
7-11 DEC 2016 
12-16 Dec 2016 

pakej murah korea, pakej korea 2016, trip bajet korea, percutian di korea

Semua pakej yang disediakan sudah termasuk tiket penerbangan, penginapan selesa di hotel 3 bintang, makanan halal, tip dan guide, dan lain-lain. Untuk butiran lanjut, sila lawati
-Laman Web 'Muslim Travel Bug Com' -
-Whatsapp sahaja +6013 2868997 -
Okay. Setakat ini sahajalah dulu untuk korang, pembaca-pembaca blogku. Insya Allah, dalam seminggu bercuti ni, aku akan guna dengan sebaik mungkin untuk update blog aku yang semakin suram dek kerja banyak selaku final year student kat IPG. Doakan kejayaanku kawan. Insya Allah, namamu kuutur di setiap habis solatku juga. Wassalaam. :D 

No comments:

Post a Comment