Makan Reramai di Restoran Asam Laksa Kota Bharu - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, May 19, 2016

Makan Reramai di Restoran Asam Laksa Kota Bharu

Makan Reramai di Restoran Asam Laksa Kota Bharu | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Sejak aku praktikum, aku dapat kawan baru. Selalu juga kami keluar sama-sama. Just hanging out talking, gossiping. Best sangat rasa bila ada kawan-kawan yang kita boleh luangkan masa sama-sama.

restoran asam laksa kota bharu
Bila makan ni pun dah rasa mewah segala.
Senang je nak jumpa restoran ni. Kalau kita dari Pengkalan Chepa, dia ada sebelah kiri sebelum sampai kat traffic light Pusat Bandar Kota Bharu. Cer Waze. Jumpa kot. Hehehe

Ni je yang aku makan hari tu. Jimat. Hahaha
Bila dah lama tak makan sama-sama, rindu pula rasa nak spend time together again. Tetiba teringat kat my husband. Lamanyalah tak makan kat restoran sama-sama. Nak makan suap-suap. Bestnyakan?


Lupa nak ambil gambar masa masih cantik. Kah!
Best juga kalau makan jenjarang kat Restoran Asam Laksa ni. Kedai dia macam tipikal kedai je. Bukanlah hisptur macam banyak kedai sekarang. Tapi, makanan memang sedap.


Air dia pun pandai je pilih warna pastel. Kih3



Dulu, aku tak ramai kawan, sebab tulah kot aku sangat-sangat menghargai kawan-kawan yang aku ada sekarang. Terima kasih kawan sebab sudi jadi kawan aku. :D

1 comment:

  1. Sedapnya.. Tergoda tengok air purple tu.. 😊

    ReplyDelete