Terima Kasih Blogger Nicole Yie dan Osyean! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, May 19, 2016

Terima Kasih Blogger Nicole Yie dan Osyean!

Terima Kasih Blogger Nicole Yie dan Osyean | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Benda ni dari tahun lepas lagi. As I was in semester 7 yang sangat hectic like no other tu, memang tak mampu nak jenguk blog sangat. But still, I want to wish, thank you so much to blogger Nicole Yie sebab dah sudi pilih aku sebagai pemenang giveaway di blog dia tahun lepas. :D


Aku dah dapat 16 produk from head to toe. Banyak lagi tak guna dalam kotak tu sebab banyak sangat. Ingat nak bagi kat husband aku je yang lotion dua botol tu sebab husband aku memang gilakan lotion. Tambah-tambah kalau brand Nivea. His favourite brand. Sebab tu jelah make up yang mampu orang laki pakai. Hahaha. 


Banyakkan? Sanggup lak Nicole nak bagi banyak-banyak macam ni. Terharu sangat dengan hadiah ni tau sebab nampak keikhlasannya tu. Nicole letak dalam kotak cantik, ada ribbon cantik, I love it! 


---------

Akhir tahun lepas memang bulan yang sangat bertuah lagi bagi aku. Selain menang giveaway kat blog Nicole, aku juga dapat produk Osyean yang sangatlah eksklusif bagi aku. Aku join sesaja je kat facebook dia. Tup tup menang. Tulah yang namanya rezeki di tangan Allah. :D




Coolz kan packaging dia? Memang nampak eksklusif sangat. Btw, sampai sekarang aku tak guna lagi produk Osyean ni sebab sayang nak guna. Rasa macam nak pakaikan dekat umi la. Mesti dia suka buat facial session dengan anak sulung dia ni. Hahahaa


Gambar menumpang. Team basketball masa aku Form 5. Love you all so much! :D

4 comments:

  1. Replies
    1. best sangat.. sebab tu muja sangat berterima kasih dengan nicole yie dan osyean.. hehe

      Delete
  2. wah, banyaknya dapat!
    kalau akak pun happy tak hingat! hehe
    anyway, akak membalas kunjungan
    thanks dear =)

    ReplyDelete