Nova Leeza, Lifestyle Blogger Korang Kena Follow - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, July 20, 2016

Nova Leeza, Lifestyle Blogger Korang Kena Follow

Nova Leeza, Lifestyle Blogger Korang Kena Follow | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Hari ni aku nak kenalkan korang dengan one lifestyle blogger yang korang memang kena follow sebab blog dia memang banyak informasi. Dia dah jadi blogger dari 2010. Bayangkanlah banyaknya pengalaman blogging yang dia ada. Korang yang nak ilmu blogging, sila bodek beliau.

Klik gambar untuk view blog Nova Leeza.

Korang nak informasi pasal apa, you name it. Melancong oversea, produk kecantikan terbaik, tempat makan best, semua ada. Tapi, dengan cara penulisan yang sangat mesra pembaca. Dah nama pun lifestyle blogger. Bukannya macam typical information blog yang lain. Blog ini jenis information plus experience. Bukan jenis copy paste yang orang buat merata. Tak percaya? Bacalah sendiri.

Sebenarnya, entri ini adalah untuk menyatakan terima kasih yang tidak terhingga buat Kak Leeza sebab dah sudi promote Vitamin C Pahang Pharmacy yang dah buat kulit muka aku berubah 360 darjah. Kak Leeza tak wajibkan pun. Tapi, dia just memang cukup baik untuk buat free review untuk blogger yang dia kenal. So, aku rasa aku kena buat juga sebab aku pun nak jadi baik macam dia. :D

Terima kasih Kak Leeza!

Ps- kalau korang nak tempah vitamin c untuk cantik, jangan segan whatsapp aku di 011 2694 7035 
kbai. Wassalaam.


2 comments:

  1. Haha comel la muja ni. Tq for review kak leeza 😘😘 banyak sangat puji ni. Adoi.. ok take care muja n good luck for ur internship ye

    ReplyDelete
  2. Wah... since 2010. Sangat well experienced tu!

    ReplyDelete