Produk Mewah dari Glamora Untuk Kecantikan Kulit Dan Wajah - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, September 29, 2016

Produk Mewah dari Glamora Untuk Kecantikan Kulit Dan Wajah

Produk Mewah dari Glamora Untuk Kecantikan Kulit Dan Wajah | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Rasa macam dah lama tak suggest produk kecantikan berkualiti tinggi di blog aku nih. Here it is, Glamora, produk kecantikan mewah dengan harga mampu milik. Bila lagi nak rasa pakai produk brand tempatan dengan kualiti luar negara?? Inilah masanya.

Glamora, Produk Kecantikan Mewah Berkualiti Untuk Semua




glamora, whitening body spray, luminate face serum

Glamora merupakan produk kecantikan kulit dan wajah High End pertama di Malaysia. High End bermaksud mewah, berkualiti tinggi. Dengan Glamora, kita akan mendapatkan produk mewah berkualiti tinggi dengan harga mampu milik. Sudah diluluskan oleh KKM. Dijamin selamat.

Produk Glamora diformulasikan oleh profesor dan doktor dari institut kaji produk terbaik Perancis. Produk ini terhasil daripada ramuan dan formula menggunakan teknologi micronization, teknologi terbaru Korea. Aku memang percayakan produk kecantikan dari Korea tau. Mesti hebat punyalah!

Glamora bukan produk yang 'dependant'. Apabila sesebuah produk 'independent' macam Glamora, kulit tidak akan kembali asal kalau kita berhenti menggunakannya. Produk ini dirumus khas untuk memperbaiki komposisi kulit dari dalam hingga ke luar. Bukan yang nampak kat luar je penting tau.

Glamora Luminate, Fairness Face Serum


Glamora Luminate adalah sejenis serum 'water-based' yang bebas daripada minyak, paraben dan pewangi. Jadi, produk ini tidak akan menyebabkan sebarang alahan atau menyebabkan kekeringan, pengelupasan, dan jerawat pada kulit. Semua orang boleh menggunakan Glamora Luminate. Tak kiralah lelaki atau perempuan. Tua atau muda. Kalau satu rumah guna produk sama, jimat. :)

glamora, luminate, glamora luminate, luminate fairness face serum

Luminate serum ini sangat mudah meresap. 99.9% serum akan diserap ke dalam kulit selepas disapu selama 10 saat. Sangat efektif dengan penyerapan maksimum. Memang tak rugi sebab tak de sisa serum akan nampak pada permukaan kulit. Kulit pun tak nampak berminyak. Bagus kan?

Glamora Luminate ini akan menampakkan kesan optimum selepas penggunaan yang betul dan berterusan dalam masa 2 minggu. Kesan awal dah boleh nampak dalam seminggu lagi. Ramai yang bagitahu, ada yang tegur kelainan yang tampak pada kulit selepas 10 hingga 14 hari.

Kalau rasa malas nak pakai banyak produk, Luminate sudah cukup untuk mencantikkan kulit. Tapi, kalau rasa nak pakai dengan mekap, jadikan Luminate sebagai base. Kalau malam, pakai Luminate dulu, baru apply krim malam pilihan sendiri. Tak restricted sangat pun.

Fungsi dan Kelebihan Glamora Luminate Fairness Face Serum


glamora, luminate, face serum, serum wajah, glamora luminate face serum
 Mencerahkan Kulit
  • Mengurangkan pigmentasi berlebihan serta memberikan kulit yang lebih cerah, bersinar dan segar.
Meratakan Tona Wajah
  • Memberikan tona wajah yang sekata dengan memperbaiki kerosakan akibat ketidakseimbangan hormon, sunburn dan tompok- tompok tidak sekata.
  Menghilangkan Parut 
  • Memperbaiki sel- sel wajah agar parut yang telah hilang tidak kembali.

Cara Menggunakan Glamora Luminate Fairness Face Serum


1. Gunakan Glamora Luminate 2 kali sehari; pagi dan malam.
2. Basuh muka dahulu untuk memastikan muka dan leher bersih dan kering.
3. Titiskan serum 1 hingga 2 kali ke jari dan sapu ke seluruh muka & leher. 
4. Urut lembut dengan pergerakan keluar. 
4. Akhiri dengan meneput muka dengan perlahan untuk penyerapan maksimum.

Harga Glamora Luminate Fairness Face Serum


RM155 untuk 15ml
Tahan 1 hingga 2 bulan mengikut pengunaan.

Testimoni Pengguna Glamora Luminate


testimoni glamora luminate, review glamora luminate, pengguna glamora luminate

glamora, luminate, glamora luminate, luminate face serum

glamora, luminate, testimoni glamora luminate face serum

Glamora Body Spa, Intensive Whitening Body Spray


Glamora Body Spa merupakan sebuah produk whitening body spray pertama di Malaysia. Ia sangat mudah digunakan. Hanya semburkan pada bahagian yang susah dicapai dan ratakan. Sangat cepat meresap dan tidak menyebabkan rasa melekit seperti losen. Jadi, ia mesra wudhuk.

glamora, body spray, glamora whitening body spray

Glamora Body Spa sudah mendapat kelulusan KKM untuk memastikannya selamat. tidak mengandungi minyak, paraben, hyroquinone dan merkuri. Produk ini sesuai untuk semua jenis kulit. Lelaki dan wanita dari semua peringkat umur boleh menggunakannya tanpa was-was. Ia juga berbau wangi supaya badan berasa lebih segar.

Fungsi Glamora Body Spa Intense Whitening Body Spray


body spa, glamora, intense lightening body spray, glamora body spa
  • menghapuskan kawasan kulit gelap seperti leher, siku, lutut, tangan dan lengan
  • memutihkan seluruh kawasan badan yang terdedah
  • memudarkan selulit dan stretchmarks pada perut selepas melahirkan anak
  • mengurangkan kesan sinaran UV cahaya Matahari seperti kesan sunburn


Cara Penggunaan Glamora Body Spray


  1. Bersihkan kawasan badan yang hendak dispray. Guna lepas mandilah senang sikit.
  2. Goncangkan botol Glamora Body Spray. 
  3. Picit spray sekali ke kawasan target.
  4. Sapu perlahan untuk meratakan hingga kawasan kulit sekeliling.
  5. Gunakan 2 kali sehai; pagi dan malam
  6. Elakkan spray pada muka

Harga Glamora Body Spray


RM145 untuk 50ml
Tahan sehingga 1 hingga 2 bulan mengikut cara penggunaan


Testimoni Pengguna Glamora Body Spa


testimoni glamora body spa, body spa glamora, testimoni body spa

testimoni glamora body spa, testimoni body spa intense lightening body spray

glamora body spa, testimoni glamora body spray, glamora whitening body spray

Jangan tunggu lagi. Dapatkan Glamora Luminate Face Serum dan Glamora Whitening Body Spray sekarang untuk kulit wajah dan badan yang cerah dan cantik! Diana Danielle pun dah guna produk ni. Dia suka, korang pun mesti suka jugak. Jangan cakap akak tak payung tahu. 

Hubungi 013 3108080 atau layari (klik link di bawah):
Instagram Glamora HqFacebook Glamora HqLaman Web Glamora

Selamat jadi cantik dengan Glamora. Wassalaam. :)

1 comment:

  1. produk kecantikkan memang seronok utk di belik2...
    dapat free lagi best...hihi
    nampak testimoni sangat berkesan tu

    ReplyDelete