Wednesday, May 10, 2017

Kecantikan Ibu Terserlah Dengan Beauty Bounce- Promosi Hari Ibu!

Edit Posted by with 1 comment
Kecantikan Ibu Terserlah dengan Beauty Bounce-Diskaun RM30 Sempena Hari Ibu | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Hari Ibu setiap tahun ditetapkan pada setiap Ahad minggu kedua pada bulan Mei. Hari Ibu 2017 jatuh pada hari Ahad, 14 Mei 2017. Walaupun setiap hari adalah hari istimewa untuk semua ibu, Hari Ibu diadakan untuk memberikan penghargaan khas untuk para ibu. Jadi, apa yang korang sediakan ibu, emak, mama, mummy atau umi korang tahun ini? Apa kata kalau korang hadiahkan produk Beauty Bounce yang akan buat ibu korang lagi berseri-seri pada Hari Ibu tahun ini?

Jasa Ibu seharusnya dihargai setiap detik, bukan hanya pada waktu tertentu sahaja. Setiap hari adalah Hari Ibu. Curahan kasih sayang tanpa mengharapkan balasan dan sememangnya tak akan terbalas adalah kasih sayang seorang ibu. Ibu, Umi, Mama, Mak, Mommy. Apa jua panggilan kita untuk seorang wanita itu, beliaulah yang telah mengandungkan kita selama 9 bulan, membawa kita ke mana sahaja beliau pergi tanpa mengira payah jerih. Setelah itu dia jugalah yang membesarkan kita sehingga tidak cukup rehat dan tidur agar kita membesar dengan sempurna. 


Kecantikan sering dikaitkan dengan kesempurnaan raut wajah. Kulit yang cantik pasti lebih memukau dengan solekan. Namun, kantung mata hitam yang yang teruk tidak akan dapat ditutupi dengan baik walaupun dengan solekan tebal. Kalau bergambar, mesti jelas nampak. Tak pasal-pasal kena edit. Rasa menipu pula jadinya. Kecantikan semulajadi pun nampak pudar saja.

Kenapa Kulit Bawah Mata Senang Menjadi Lebam dan Kehitaman





Lapisan kulit di sekitar mata merupakan lapisan paling nipis dan sensitif berbanding bahagian tubuh yang lain. Apabila keanjalan kulit di sekitar mata makin berkurangan, ia akan membentuk kantung mata secara auto, dan kantung mata tersebut akan kelihatan lebih teruk jika tidak dirawat atau dibendung dari peringkat awal pembentukannya.

Penyebab Masalah Kantung Mata Lebam dan Kehitaman



Kantung mata sentiasa memang menjadi masalah besar dalam penampilan. Biasanya, ia berlaku pada mereka yang sentiasa:

  • tidur lewat
  • tidak cukup rehat
  • stress berlebihan
  • kurang vitamin atau nutrisi
  • dehidrasi kerana kurang minum air putih
  • merokok secara kerap dan tegar
  • dipengaruhi faktor genetik
  • sudah berusia lebih daripada 40 tahun
Kalau masalah lain, boleh juga kita selesaikan dengan mengubah tabiat harian. Bagaimana pula dengan masalah genetik dan faktor umur yang semua orang akan hadapi tanpa dapat dihalang? Macam manalah cara nak mengatasinya ya.

Beauty Bounce, Penyelesaian Terpantas Untuk Masalah ‘Eye-Bag’



Memahami masalah kantung mata yang memberi masalah kepada penampilan kepada kita semua, Beauty Bounce telah dihasilkan daripada revolusi teknologi anti-penuaan. Penghasilan Beauty Bounce menggabungkan kehebatan nutrien herba semulajadi dan kepakaran teknologi dari Perancis. 

Kajian selama 5 tahun untuk menghasilkan Beauty Bounce, membuktikan formula Beauty Bounce berinteraksi dengan kulit dengan kadar segera. Denggan penggunaan Beauty Bounce, lapisan ‘epidermis’ bertindakbalas dengan lebih pantas untuk menegangkan dan menganjalkan kulit. Seterusnya, ia akan mengurangkan penampilan kantung mata atau kedutan halus di sekitar muka.

Di samping mengurangkan penampilan kantung mata, Beauty Bounce mengurangkan kedutan di sekitar garis senyum. Kulit lebih anjal di sekitar kawasan tersebut apabila dioles Beauty Bounce, sekaligus dapat mengekalkan 'keremajaan' raut wajah. Ibu akan nampak jauh lebih muda lepas ni!

Cara Menggunakan Beauty Bounce Pada Wajah

Oleskan saja sedikit Beauty Bounce di bahagian kantung mata, sekitar garis senyum atau di bahagian muka yang berkedut. Usah risau tentang penggunaan harian kerana Beauty Bounce dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi.

Tidak lama selepas itu, lihat perbezaannya yang amat ketara. Harus cuba untuk mempercayainya. Pengunaan berterusan akan membuatkan wajah kelihatan lebih muda, seterusnya menghilangkan masalah kantung mata tersebut.

Harga  Promosi Beauty Bounce Sempena Hari Ibu

Beauty Bounce sangat menjimatkan. Bukan setakat kantung mata hitam hilang, kedutan sekitara muka juga hilang. Nanti, bolehlah kita bergelak ketawa tanpa rasa malu lagi sebab garisan senyum sudah tiada.

Beauty Bounce boleh didapati dengan harga RM98. Tetapi untuk promosi Hari Ibu, harga promosi Beauty Bounce hanya RM60 sahaja. Selagi stok masih ada. Pastikan Ibu ada satu Beauty Bounce dalam beg tangan anda tau!

Hadiahkan Beauty Bounce Sempena Hari Ibu

Beauty Bounce telah membantu ramai wanita mahupun lelaki dari serata dunia, kini giliran ibu anda dan anda untuk tampak lebih muda dengan Beauty Bounce. Apa kata hadiahkan Beauty Bounce pada Ibu tersayang sempena Hari Ibu ini? Tak salah jika Ibu kelihatan ‘ekstra’ menawan kan? Alamilah sendiri kelebihan dan keistimewaan produk Beauty Bounce. 

Dapatkan Beauty Bounce daripada pengedar, kiosk dan toko kecantikan berhampiran anda. Sila hubungi 012- 5418 700 atau layari www.beautybounce.com untuk maklumat lanjut.

1 comment:

  1. Huargh bestnya effect dia pada kulit.boleh la beli untuk mama nanti

    ReplyDelete