Mencetak Baju Sendiri? Senang Sangat dengan Custom.MY - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, May 01, 2018

Mencetak Baju Sendiri? Senang Sangat dengan Custom.MY

Mencetak Baju Sendiri? Senang Sangat Dengan Custom.MY | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Masa belajar kat IPG dulu, ada je majlis atau program, mesti nak kena ada tshirt tema. Custom tshirt ni berguna juga. Boleh pakai selalu sambil jadi kenang-kenangan sambil tambah koleksi baju. Kalau setakat gambar, senang didelete dan mudah rosak. Kalau tshirt ni lain. Tahan lama. Siap boleh bawa pergi jalan-jalan, shopping di mall. Bila pakai je, teringat kenangan berpenat lelah nak jayakan sesebuah program. Bila program dah selesai, beratur ambil gambar, post kat segala mak nenek media sosial yang ada.

Trend sekarang, setiap majlis nak kena ada banner dan baju tema majlis itu sendiri. Biasanya, pada tshirt tu, akan ada nama program, tahun dan nama ajk. Bukan setakat program rasmi je buat tshirt, majlis perkahwinan pun sama. Baru tahu nak bezakan pihak lelaki dengan pihak perempuan. Pihak lelaki pilih warna biru. Pihak lelaki pilih warna hijau. Tak delah malu sangat tersalah minta pihak sendiri tambahkan gulai kat majlis nanti. Kalau artis tu aku tengok, birthday dorang pun ada baju. Siap letak pula selempang Birthday Girl. Havoc je nampak.

Kalau dulu, banyak kedai juga nak kena masuk nak buat tempahan. Nak kena banding servis macam mana. Nak kena tengok bajet. Nak tengok harga. Design pun nak kena sesuai dengan tema. Banyak benda la nak kena consider. Kerja yang sepatutnya senang pun jadi susah. Nasib baik sekarang, semua benda boleh buat online. Pilih-pilih, tekan-tekan, bayar, tunggu posmen datang depan rumah. Senang. Jimat masa, jimat tenaga.


Dulu juga, bercintanya nak buat custom tshirt. Nak buat kat mana? Nak guna design apa? Sekarang senang sangat nak buat custom tshirt ni. Guna saja servis di Custom My Printing SDN BHD. Servis printing dorang ni, dah macam Astro. Macam-macam Ada.

Kelebihan Mencetak Baju di Custom.My

TShirt printing memang kepakaran Custom.My

Kalau nak dibandingkan dengan syarikat lain, Custom My Printing mempunyai banyak kelebihan dalam memberikan servis terbaik untuk pelanggannya. Tak hairanlah banyak syarikat-syarikat besar mempercayai servis daripada mereka.

1. Mencetak Lebih 70 Jenis Produk

Hobi korang menghias rumah ke? Custom.My jawapannya.

Di Custom.My, kita boleh membuat pelbagai jenis cenderamata custom made tau sebab mereka mempunyai lebih 70 jenis produk yang siap dipilih oleh pelanggan. Bukan setakat tshirt je. Jom tengok senarai kat bawah ni. Manalah tahu ada barang yang korang perlu masa majlis korang tu.
  • T-Shirt & Polo
  • Jacket & Hoodie
  • Sportswear
  • Men's Fashion
  • Women's Fashion
  • Kids & Babies Accessories
  • Accessories
  • Bag
  • Pouch
  • Home Decoration
  • Hat
  • Sticker/Marketing Material
  • Print Kain
Macam-macam ada di Custom.My ni. Dorang bukan cetak baju je, ada souvenirs pun ada. Sticker boleh tepek kat wedding door gift. Corak kain yang korang design sendiri pun dorang boleh printkan. Kalau jenis suka interior design, perhiasan rumah pun ada. Bolehlah korang ambil gambar, upload kat Pinterest. Jadikan inspirasi untuk orang lain sama. Betul tak?

2. Servis Yang Pantas

Suka kumpul bag comel? Print je design kegemaran anda di Custom.My

Servis mencetak juga pantas di Custom My Printing. Asalkan kena dengan masa. Insya Allah boleh kaw tim kalau korang ada keperluan mendesak atau mendadak. Risau baju tak siap? Stop worrying. Custom My got your back. :D

Tiada Minimum Order

Nak promote bisnes kena ada barang. Order di Custom.My

Yang paling syok dengan Custom.My, tiada minimum order tau. Dorang tak restrict pun. Jadi, korang boleh order berapa banyak yang korang nak. Korang nak order sehelai boleh. 1000 helai pun boleh. Terpulang pada keperluan masing-masing. Tak perlu pun nak cari orang yang nak kongsi order sesama macam selalu tu. Best gitu kan?

Dipercayai Oleh Banyak Syarikat Besar

Tak puas shopping untuk anak? Custom.My jugak

Reputasi Custom.My memang terbaik dan mereka sangat dipercayai. Dah banyak syarikat dan tempat pengajian yang menggunakan khidmat percetakan daripada Custom.My tau. Antaranya adalah
  • Universiti Teknologi Petronas (UTP)
  • Universiti Kuala Lumpur (UNIKL)
  • Universiti Selangor (UNISEL)
  • iFlix
  • CIMB Foundation
  • KPTM

Tempah Custom Tshirt Anda di Custom.My Sekarang!


Custom.My menyediakan servis percetakan terbaik tau. Rugi kalau tak order dengan dorang. Kalau korang ada bakat melukis ke, mereka, mendesign, korang boleh minta dorang print banyak-banyak, korang jual. Mana tahu boleh buat jadi income. Kalau tak tetap, sampingan pun okay. Lepas juga bayar bil elekrik dengan bil air.

Dibuka: Isnin hingga Jumaat

Masa: 9.00 pagi sehingga 6.00 petang.

Alamat:
Custom My Printing Sdn Bhd (1210459P)
No 46A, Hala Taman Meru II
Meru 2B 30020 Ipoh, Perak,
Malaysia
Lat Long :4.661083, 101.067278

Kalau rasa-rasa macam tak sempat, korang boleh

Whatsapp dan Line: 013-484 5800
Email: info@custom.my

Kalau korang nak tengok dulu servis dan hasil kerja mereka, anda bolehlah melawati

Di setiap media sosial ini, Custom.My akan akan sentiasa update perkembangan bisnes mereka. Keep updated so that korang tak terlepas diskaun dan offer hebat daripada dorang. Manalah tahu time korang tu kena dengan dorang punya anniversary ke, perayaan ke, jimat lebih. Promise? :D

No comments:

Post a Comment