keganasanku,, hehe - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, June 17, 2011

keganasanku,, hehe

MUJA TIME NGH MARAH,,, hehe,,, peace no war k,,, :)

ok,,,,, ari n malam yang hening ni,,,, aku nk ckp psl,,, keganasan ku,, wah!!! tajuk kemain!! memg legend gler r kan?? cm evergreen pn ade (muja biler nye nk ganas,,, si dye tgk ckit trus tunduk n trgagap dh,, wakakakaka) back to the story,,, kisah yg cm dh legend gler bgi aku ni,, berlaku masa aku umur 8 taun,, kecik pun aku ingt agi,,, gk,,, hehe,, mse tu,, kls fardhu ain bukn mcm skrg,, kls fardhu ain mse tu buat ari jumaat (sbtu aku tk sure ade ke tk,,) so,, sbg sorg budk 8 taun yg mkn cm org 28 taun,, aku trpksa la beli nasi bungkus(lauk ayam msk merah,, feveret woooo..) so that aku tk kbuluran n trguling cm mgsa kemiskinan di timur tengh sna,, hehe,,, tgh shok aku melantak ayam,,, tibe2!!!
jeng3!!!

Bulu pnyapu kls aku mlayang msuk dlm bungkusan nasi aku!!!

tbe2 kua la api dri kdua2 belh tlinga aku (bygkn cter dinasour yg katun pnye k,, hehe) glosh!!!
mata pn trus bocor mngluarkn air jernih brnama air mata,, uwaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
lalu kemerahan mata brjangkit ke idung yg trut start nk trsumbat,, haish,,, nk trik nfs pn start la sush ,,, (aku pntang nangis,, trus nmpk scra terg bnderangnye,,)
aku pn ape lgi,, mlncarkn hari amuk sedunia!!! hiyaaaaaaahhh!!!
pnyapu yg tdi nye trbang kupegang (ala2 tok imam mmgang tongktnye time bce khutbah smayang jumaat pd hari jumaat,, so,, ari tu impian ku tuk pgg ala2 tok imam trcpai gk la kn),, hehe,, tpi,, despite impianku trcapai,,, aku pn trus mnyerg manusia senget yg tlh mmbuat nsi ayam ku brakhir riwayatnya dlm tong smpah,,(septtnye msuk perut aku la sbb nk proses!!!)
geram gler aku mse tuuu!!!
tnpa mmbuang msa,,, mereka pn mmbukk langkah sbls ratusla,,, tau takut!!! ala2 jerry lari time tom kjr dye,,, haa,,, lbey kurg r,, hehe,,
moral of the story,

MUJA BLEH BRTUKR JD HULK TIME MARAH TAU!!!

credit to mukmin sbb bgi idea the hulk ni,, dye yg brcite2 sgt nk jd hulk sbnrnye,, hehe,,

takat ni dlu la utk ari ni,,, chow!!!

2 comments: