badai melanda semalam kat umah aku sorang je,, T__T - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, December 20, 2011

badai melanda semalam kat umah aku sorang je,, T__T

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

semalam like seriously,, aku rase cam sedey giler la kan sebab ade problem dengan best fwen aku nih,, dah la dye je yang aku ade,, uwaaaaaaa!!! tetiba dia seolah-olah dah nak menghilang dari hidup aku nih,, keyakinan diri yang rendah menyebabkan aku percaya yang dye memang dah tak suke dah kawan ngan aku,, dah tension kawan ngan aku,, dah bosan kawan ngan aku,,,

nangis gak cikit,, then aku ajak hana gi basuh pinggan,, yes,, time stress la aku jadi rajin,, hehe,, tapi hana jadi mangsa la untuk tolong aku,, dye yang jenis tak leh bau busuk siap pakai plastik kat mulut time basuh pinggan,, pelik,, tapi aku dulu pun tak tahan gak nak jamah pinggan-pinggan kotor dalam sink tuh,, lagi-lagi hana,, durian pun dye tak makan,, bau pun muntah,, haha,, padan muka dye,,,

then aku solat,,, lepas tu baru la aku mesej balik kawan aku tuh,, tension aku bile dye cakap aku anggap dye tak penting,, KO PENTING AMAT SANGAT!!! tapi alhamdulillah,, sume dah ok antara aku dan dye,, tq sangat sebab sudi la maafkan kesensitifan aku nih,,, terima kelemahan aku,, hua3,,,

tq sangat!!!
 

2 comments: