jom sedut sampai kering,, muahahahaha!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, December 20, 2011

jom sedut sampai kering,, muahahahaha!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang,, did i mention that my village is located only 5-10 minutes from my house??? tak pernah ek,, so,, sekarang korang dah tau la,, hek3,,, ni pun muja baru balik je dari kampung gong jering tu,, semalam dah balik,, hari ni balik lagi,, tapi tak boring sebab kat sana ramai,,, best,,, boleh borak-borak atas pangkin,,, best!!!

bile sampai je,, lapar,, makan burger,, malam tu lapa lagi,, tapi,, makanan malam ni memang special,, nak tau tak ape?????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ni la makanan sangat special tu,,, hehe,, best wooo,, GULAI SIPUT SEDUT nama dye,,,
time muja gitau kat mukmin muja dok menyedut dengan penuh nikmatnya makanan eksotik nih,,, mukmin cakap dye geli,, ish,, sume dye nak geli,, itik tak leh,, belalang takleh,, ni siput sedut lak tak leh,, padahal dye tak try lagi,,, best sampai menjilat mangkuk gulai!!!!!

yang lagi best nye,, siput ni segar dari sawah tau tak???? fresh,,!!! tak de nye pengawet dan segala bagai nye,, segar dari lumpur,, kih3,,, tak nak try ke??? jadi mukmin la korang,, rugiiiiiiiiii.. hahahaha!!! siput sedut ni,, banyak sangat my uncle gi kutip kat sawah @ baruh,,, nape la dye tak ajak muja sekali ek,, geram ade gak,, nak gi gak!!!!

tu jela nak gitau,, kih3,,, boleh tak CLICK HERE to show you are supporting my blogging career,, tak mnyesal nye,, :D
 

1 comment: