my girlfriend is a gumiho kat TV!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 07, 2011

my girlfriend is a gumiho kat TV!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

aku just nak kongsi benda ni,,, and nak gitau,,

MY GIRLFRIEND IS A GUMIHO dah ade kat 8TV!!!!

citer ni la kawan aku la dok tergiler-giler nak tengok,,, :D


umar adik aku yang 'jantan' tu pun rasa rugi kalau tak tengok citer ni,, korang bayangkan la best nye citer ni,, dye tak romantik semata-mata je,,, :D

i cant deny that she is veeeeeeeeeery beautiful!!!!!

gumiho tu direbut oleh 2 orang ni,,, teka sape yang dapat gumiho?? haha,, nak tau??? tengok la sendiri..

ps-before tengok solat ISYAK dulu,, baru best,,!!!
 

2 comments: