Senarai Group Bloggers di Facebook - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 07, 2011

Senarai Group Bloggers di Facebook


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

amboi kemain panjang lagi laa tajuk entry muja kali ni,, kalau tak de orang nak bace jugak memang sangat sedey la akan terasa. hehe

muja just nak kongsi group bloggers yang muja join. kalau ade lagi group yang korang nak pomot kat muja untuk muja join. sangat dialu-alukan k. muja saaaaaaaaaangat suke join group ni sebab group-group ni la follower muja meningkat walaupun slow slow. :D

join cepat,, tambah-tambah kalau bloggers baru macam muja ni. memang ni la cara kite sebabrkan idea-idea yang ade dalam blog kite tu. dapat pahala kan kalau kite sebarkan ilmu. itupun kalau blog kiter berilmu laa. hehe.
ni salah satu cara kite nak promote blog tau. bayangkan kite join 17 groups above. kalau sorang click kite dah dapat 14 orang yang masuk blog kite,, tapi tak kan la sorang je kan. so, korang pikey la sendiri!!! :D

4 comments: