aku nak lelaki yang macam ni time kua rumah,, :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, March 10, 2012

aku nak lelaki yang macam ni time kua rumah,, :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang!!!! sekarang banyak kan aku kongsi doodles, lukisan, sume aku rompak dari facebook la kebanyakannya,, korang tak kisah kan?? hek3,,, yes,,, this is my personal blog,, so,, things that i think suit me well i will share in this blog,,,, muja suka sangat kongsi lukisan pendakwah zaman moden ni buat sebab dia senang menyentap perasaaan,, i can't agree towards their way of spreading dakwah through pictures and drawings,, well done!!!!

sapa yang nak cari suami yang baik, yang tak sebabkan pinggang mangkuk melayang, carilah laki yang macam laki kat atas tu,, hehe,,, confirm tak jelez apa dah bagai,,, insya ALLAH,,, buat lelaki pulak,, kalau betul korang sayang bini/ bini's korang,, jadilah laki yang macam di atas,, konfirm bini korang pun tak tengok laki lain dah,,, women will feel so appreciated,, will feel so precious,, do make them feel like that,, :D
 

4 comments: