the moon that embraces the sun.. apakah maksudnya??? find out in this drama - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, March 30, 2012

the moon that embraces the sun.. apakah maksudnya??? find out in this drama

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.
menangi samsung galaxy note kat sini :D
aku nak promote citer korea (walaupun aku bukanla die hard fan korea punya people) THE MOON THAT EMBRACES THE SUN,, seriously citer ni sangat best,, mula-mula happy je,, pastu sampai tempat sedey tu,, meleleh air mata + hingus tengok scenes tu,,,,


cover drama THE MOON THAT EMRACES THE SUN,,, empat orang tu la tulang belakang citer ni,,,


dari kiri abang kepada crown prince time umur 17 tahun rasanya, crown prince tme ni 15 tahun, abang kepada crown princess pun sama17 tahun, pengawal peribadi raja sama la 17 tahun. ni time dorang zaman muda la bajetnya,,, dorang main bola pakai costume ni,,, best giler,,,, :D


watak pendukung time kecik2 dorang,,, yang kiri tu permaisuri jahat,,, tengah tu puteri adik kepada crown princess, yang kanan sekali tu la heroin cerita ni,, dah kena kubur dah pun,, tapi hidup balik,, macam mana tu??? korang kena tengok kalau korang nak tau,, :D


hero and heroin time modo-modo,,, cute kan both ni,, yang pompuan tu berlakon macam biasa je,, tapi boleh wat aku nangis sampai meleleh hingus,, haha,,, orang zaman dulu kecik-kecik dah nak kawin macam dorang,, korang boleh bayangkan yang laki tu baru 15,, yang perempuan baru 13,, and they are going to get married,, uiiiiiiii,,,,, seram kot,, kih3,,,


ni la hero dengan heroin lepas 8 tahun terpisah,,, sedeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

6 comments: