alhamdulillah,, terpilih sebagai salah seorang daripada 100 blogger bertuah :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, April 03, 2012

alhamdulillah,, terpilih sebagai salah seorang daripada 100 blogger bertuah :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. menangi samsung galaxy note kat sini :D

assalaamualaikum semua,, yang dok masyuk online tu,, muja mintak baca kejap entry masyuk ni sebab muja sangat-sangat happy hari ni dan berharap sangat untuk kongsi kegembiraan muja dengan korang,, hehe.. do you know what,, sekarang ni muj tengah berdiri,,, di atas pentas kat bahagian belakan,,, gelap jugak la,, untuk melarikan diri sekejap semata mata nak tulis entry ni untuk pembaca blog ni,, ngeh3,,,

 Banner
CLICK GAMBAR :D

muja baru je bukak email,,, email muja princess_arorae@yahoo.co.uk... do contact me if you want,,, then,, godek punya godek,, baca inbox,, adess,, ada  5 unread messages,,, kan ke muja salu keep updated dengan blog, fb n email,, macam mana la boleh tak terbaca email kan? so,, muja pun bukak la then terbaca email di bawah ni,, 

Assalamualaikum dan Salam 1 Blogger,

Tahniah, Blog saudari Muja  telah terpilih mengikuti Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger di mana  saudari berpeluang
mengumpul wang tunai dengan setiap trafik yang disumbangkan ke BloggerWanita.com dengan nilai Rm0.05 setiap trafik
. Program ini bermula pada 1 April 2012 sehingga mencapai RM5000.

Maklumat lanjut: 


Program ini ditaja khas oleh BloggerWanita.com

Ikhlas, 
Aya
Aku Seorang Blogger Wanita

korang boleh baca lebih lanjut tentang program ni,, DI SINI,,,
senarai 100 blogger bertuah pulak,, DI SINI...

alhamdulillah,, korang singgah la k blog bloggerwanita.com,, terutama kalau korang seorang wanita :D

14 comments: