orang wat hal dalam cinema.. aku yang kena!!! jangan wat aku marah!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, April 01, 2012

orang wat hal dalam cinema.. aku yang kena!!! jangan wat aku marah!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. menangi samsung galaxy note kat sini :D

ok,, gambar hari ni aku jumpa kat faceboo,, ala,, macam tak biasa aku amik gambar dalam facebook kan? kih3,,, bagi aku,,, copy itu perlu,, asalkan tak mengaku tulisan itu hasil kerja kita,, kalau tak copy,, macam mana nak sebarkan?? ye dak?? bak kata cikgu bm form 4 aku, cikgu mad yang disegani, meniru itu sebahagian dari pembelajaran,, so,, it is crystal clear that,, copying is important,,, but,,, 

DO NOT COPY IN YOUR EXAMINATIONS!!!!!
sebelum exam saja!!!

bila tengok gambar kat bawah ni,, aku tersentak jugak,, rasa nak marah pun ada gak,,,

korang semua yang hantu gsc patut marah bersama-sama dengan aku,, apa tak nya??? orang lain yang sedap-sedap wat projek dalam cinema tu,, sekali ngan kita dapat dosa masuk dalam tu,, padahal kita tak wat pape pun!!! tengok wayang je,, eeeeee geramnya la aku!!!! apa kata,, masuk je cinema,, tengok orang dok wat benda tak senonoh,, kita hantuk je kepala dua dua orang,, dah macam tak de tempat lain nak buat..korang buat kitorang yang innocent lagi cute ni yang dapat bana!!! grrrrr!!! :@ -- muka marah ni tau??? dah la kat kelate tak de cinema,, gi luar kelake pun takleh nak tengok jugak,, sebab adanya dan wujudnya makhluk2 alien hantu tak tau malu ni,, sedar la sikit,, kan ke malu itu sebahagian daripada iman???

benda ni pun menarik jugak,, sincerely,, masa aku kat kl (setaun je pun) aku pun salu amat gi cinema,, so,, orang yang baca entry ni jangan nak sentap sangat k,, sebab AKU PUN TERASA MACAM KORANG JUGAK,, caps lock gitu,, bila baca ni,, tak semestinya korang ikut,,, tapi,, ikut itu lebih baik,, tak gitu??? bergantung penerimaan masing-masing,,, ISLAM itu agama yang syumul,, ISLAM juga bukan agama paksaan,,, ko buat baik ko dapat balasan baik,, ko buat jahat,,, ko dapat balasan jahat,, it is just that simple,,, bila tengok gambar kat atas tu,, aku terpikey,, t aku gi kl in the future pun,, mesti aku gi gak GSC MID VALLEY tu,, so,, aku pun tak tau what will happen in the future...

ps- rasa macam nak tengok citer lorax,, am i too not up-to-date???

5 comments: