alaa,,,, nape laa aku tak tau pulak,,, - Nurmujahidah

Latest

Thursday, May 17, 2012

alaa,,,, nape laa aku tak tau pulak,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

click click click,,, dapat gi jepun,, how easy it is!!! :D

hari ni it was so very really tiring to me and to all other wataniah members,, hate sangat i-kn0w-who for troubling us,, i asked is about our permission letter a very long time ago and today, then he said he is going to ask for it form mr wan adi,, then,, macam tak de berita dah,,,

then..when i called mr wan adi,, dia cakap had asked adeeb for the name list a long time ago,,, grrr,,, kalau dah malas sangat nak mintak,, gitau la awal-awal,, today is already thursday tau,, grrr,, geram giler kot,,, dah la tension assignments tak siap,,, nak serabut pasal benda yang tak berapa nak perlu,, memang sangat menyakitkan hati,,

apa-apa pun,, tolong doakan keselamatan aku semasa rekrut nanti k,, cuak giler nih,,, :-S

 Banner

9 comments:

  1. Salam muja..memang sokmo gitu kan..time last2 minute, ada je yg dtg nyibuk suh mintk uat macam2..takpe,itulah cbrn seorg pelajar! hiyarkhh! buwehehehe.

    InsyaAllah..pa pun akt muja..mulakan dgn bismillah yep >_< love u!

    ReplyDelete
  2. semoga segala2nya tak ada masalah tuk rekrut tu nanti yer.. :)

    ReplyDelete
  3. wah! join wataniah ni nak berjuang utk negara la ni. bagus sgt tau aktif koku masa belajar. have fun tau. :)

    ReplyDelete
  4. jemputlah join ga akak yer..http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    udah jangan tensi2.. :)

    ReplyDelete