apa aku peduli even ko benci pun,,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, July 29, 2012

apa aku peduli even ko benci pun,,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

aku bukan la rasa entry pasal gambar kat bawah ni penting,, tapi aku rasa ia sangat la cute,, aku jumpa kat facebook,, mm,, daripada hilang camtu je,, aku simpankan kat blog aku ni kan,, hehe,,,



macam pernah berlaku ala-ala yang di atas ni,, gambar yang pertama memang lebey kurang sangat,, gambar yang kedua,, er,,, bab dialog tu lebey kurang,, bab peluk memang tak la kan,, kih3,, gambar kedua boleh diaplikasi LEPAS KAHWIN,,,, nak lebey dari tu pun tak pe kalau dah halal,, ye tak? hehe,, mood gedik,, kbai.

 Banner

15 comments:

  1. jemput join contest http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/07/contest-logo-kemerdekaan.html

    ReplyDelete
  2. salam,, ada pernah join segmen ni kan?

    http://amaturdesign.blogspot.com/2012/07/segmen-teman-ramadan-by-atirah.html

    please respon, penting. tQ.

    ReplyDelete
  3. Terserlah Kegedikkan mu Muja. Ish3... :D

    ReplyDelete
  4. memang comel gambar kat atas tu...
    pat peluk2 tu... tunggu dpt sijil halal dulu baru buat k muja.... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. of course laa,,,, huhuu,,,, sentuh jari pn no way before married :D

      Delete
  5. dulu time kapel, benda macam ni wajib jadi kalau gaduh.
    tapi sekrang dah single, takde maknenye lagi..

    single but not available.. hehee

    ReplyDelete