Pinggan mangkuk dan cawan tulang babi ini dengan jenama Fine YIYUN Bone China - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, July 20, 2012

Pinggan mangkuk dan cawan tulang babi ini dengan jenama Fine YIYUN Bone China

5 comments:

  1. gilo kapaklah vavi ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la,,, boleh jugak dia masuk ke malaysia ye,, mcam tk de kaca je kat china tu,,

      Delete
  2. uih.. dah ade kat malaysia ke barang ni?
    kena hati2 ni..

    ReplyDelete
  3. Banyak juga jenama lain yg mengandungi tulang babi. Jadi seeloknya elakkan membeli pinggan mangkuk buatan china dan yg kita was-was,

    ReplyDelete
  4. hi i need yiyun fine bone cups.can any one help me from china.i amfrom pakistan.contact me usmanjaved530@gmail.com or +923046900530

    ReplyDelete