10 carta dosa - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, August 26, 2012

10 carta dosa

20 comments:

  1. Errmm , betul.. benda yg paling ringan kita nak buat..
    *mohon share ! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. share jangan tak share k,, muja pun amik kat fb jek,, hehe

      Delete
  2. haish... semoga dengan peringatan ni akan menjadikan saya lebih baik dari semasa ke semasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya ALLAH Abang Boni,, bukan stakat abang je,, saya pun same la,, takut,,

      Delete
  3. SubhanaAllah.. Entri yg bagus untuk muhasabah diri.:) Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  4. perkongsian yg bagus...

    peringatan bersama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup,, mmg niat untuk dikongsi dengan pembaca blog ni,,

      Delete
  5. terima kasih atas peringatan.sharing is caring..:)

    ReplyDelete
  6. Semoga dpt kita sama2 menjadikan pengajaran. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  7. kita merasa takut bila baca tapi bila buat kesalahan tu tak rasa bersalah pun.. manusia2.. harap2nye dapat lah saya berubah untuk menjadi yang lebih baik :) amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pleknya kita manusia ni,, tak tau la nape jadi macam tu kan, sob3

      Delete